Ünneplés stressz nélkül, gasztro kalandokkal

2019. november 23.
Legyen ez az ünnep egy kicsit más, meghittebb, nyugodtabb, és kulináris kalandokban gazdag! Különféle decemberi programokkal vár az ARAZ Étterem, hogy a karácsonyi időszak is stressz nélkül teljen.

Az ARAZ konyháját a gondosan kiválasztott alapanyagok, a hihetetlenül friss hozzávalók, a rendkívül élénk fantázia és a maximális ízharmóniára való törekvés jellemzik már nyitás óta.

Az étterem Budapest bohémnegyedében olyan gasztronómiai kalandra hívja vendégeit, mely páratlan és intenzív, nem távolodik el a tradicionális magyar gasztronómiától, mégis, a legmodernebb konyhatechnológia segítségével a múltat fuzionálja a jelenbe, sőt olykor a jövőbe is.

Decemberben adventi vasárnapokon és karácsonykor büféebédet kínál az étterem, korlátlan étel- és italfogyasztással (a ház borából, pezsgőből, üdítőkből és ásványvízből.) A konyhafőnök ez alkalomból különféle ünnepi specialitásokkal készül, ízelítőnek három fogás: Sütőtök-krémleves pirított tökmaggal, aszalt szilvával, dióval és ricottával töltött tanyasi csirke, desszertek közül; Buche de Noel. A hangulatot a kellemes az élő zene teszi tökéletessé, a legkisebb vendégeket pedig izgalmas játékok várják a gyereksarokban; mint például mézeskalács díszítés.

Fontos információ, hogy december 24-én is nyitva tart az ARAZ étterem. Különleges hatfogásos szentesti menüvel várják kedves vendégeiket, melyben a hagyományokat felelevenítő fogások mellé gondosan válogatott, az ételekkel tökéletesen harmonizáló borsor is kérhető. Kellemes élő zene kíséri a vacsorát!

Az ARAZ a karácsonyi ajándék beszerzést is megkönnyíti, hisz ajándékutalványaik már rendkívül egyszerűen online is megrendelhetőek és kifizethetőek.

Lepje meg szeretteit, partnereit vagy dolgozóit ajándékutalványaik egyikével, melyekre egy év felhasználhatóságot biztosítanak.

ARAZ Étterem 1074 Budapest Dohány u. 42-44. Asztalfoglalás: +36 1-815-1100 araz@araz.hu

www.araz.hu

Promóció