Greenfield Hotel Golf & Spa – Adventi hangolódás a nyugalom szigetén Bükfürdőn

2019. december 02.
Ünnepekkel járó stressz, bevásárló listák, tornyosuló házimunka, év végi feladatok? Járhat-e néhány perc nyugalom az ünnepek előtti készülődés idején? A válasz azért lehet igen, méghozzá́ lelkiismeretfurdalás nélkül, mert energiával feltöltődve minden könnyebben és gyorsabban megy majd.

Ehhez nem kell több, mint pár nap megnyugvást és harmóniát hozó wellness pihenés. Ha erre vágyunk, szerencsés kicsit kimozdulni otthonról, különben újra belecsúszunk a mindennapok feladataiba. A megnyugvást és harmóniát hozó pihenést könnyen megtalálhatjuk egy wellness hotelben, ahol nem nekünk kell gondoskodnunk másokról, hanem egy időre mások gondoskodnak rólunk. Ha a Greenfield Hotel & Golf Spa szállodát választjuk Bükfürdőn, számtalan kényeztető szolgáltatás közül válogathatunk, amelyek mindegyike segít helyreállítani a testi-lelki harmóniánkat.

Ebben az örömteli várakozási és készülődési időszakban speciális ajánlattal várják a vendégeket, amiben természetesen nem maradhat el a lélekmelegítő welcome ital, a forralt bor sem. Egyedi “soft all inclusive” ellátásuk pedig még jobban teljessé teszi a kikapcsolódást. A „soft all inclusive” egy igazi wellness szállodai szolgáltatás, mely még inkább teljessé teszi a pihenést és feltöltődést. Fontos, hogy a folyamatos étel és italkínálat az egészség és a mértékletesség jegyében járuljon hozzá a wellness életformához. Kínálatatukban egészséges gyümölcslevek, friss saláták, zsírszegény húsok, teljes kiőrlésű péksütemények mindenkor megtalálhatóak lesznek. A „soft all inclusive” keretein belül az alkoholos italok fogyasztása is megengedett az esti órákban, ezzel is hozzájárulva a vacsora utáni kis lazuláshoz.

Greenfield Spa világuk 700 m2-es vízfelülettel, 3500 m2-en, 6 medencével, 8 különböző szauna attrakcióval és változatos fitneszprogramokkal várja az aktív és passzív pihenést kedvelőket egyaránt.

Ha egy pillanatra kiiktatjuk a stresszt, másként fogunk ránézni a feladatainkra, és tisztábban fogjuk látni, mi igazán fontos, és mi az, ami egyáltalán nem. A meleg fürdő, a szaunázás és a masszázs az egyik legjobb stresszoldó hatású módszer, amellyel különösen ebben a feszített időszakban érdemes élni. Nem csak a testünk szabadul fel ilyenkor, nem csak a bőrünk rugalmasságát, és fiatalságát nyerhetjük vissza általa, hanem a lelkünk harmóniáját is. Az érintés, és a gyógyító olajok hatására új energiákkal töltődhetünk fel, amelyek segítenek, hogy hatékonyan oldjuk meg később az előttünk álló feladatokat.

A Greenfield szállodában számtalan ilyen kényeztető, stresszoldó masszázs közül választhatunk. A pecsétmasszázsként is emlegetett kezelés például arcon és testen egyaránt kitűnően alkalmazható. A bőrhámlasztó, hidratáló, öregedésgátló és a kényeztető kezeléseket kombinálják a látványos és valódi eredmények elérése érdekében. A gyógynövények gyógyító ereje és az aromaterápiás bőrápolás esszenciái egy kezelésben egyesülnek, hogy elkápráztassák a fiatalodni vágyókat.

Egy teljes testet érintő masszázs után egész biztosan új emberként kezdjük majd a mindennapokat. Már ha csak elképzeljük, hogy az egész testünket fűszeres illatú, meleg olajjal masszírozzák át a talpaktól a lábakon át a karokig, jobban érezzük magunkat. A masszázshoz használt csúcsminőségű Permanent Contour® olajkompozíció exkluzív növényi olajok és a mennyei illatú esszenciák valódi aromaterápiás bőrápolást nyújtanak. Az ellazulás után a bőrünknek megfelelő gyógynövény-párnácskán keresztül a hatóanyagokat meleg gőz segítségével masszírozzák be. A testkezelés hatására az anyagcsere és a keringés fokozódik, a test megszabadul a méreganyagoktól, az immunrendszer erősödik, az izmok ellazulnak, bőrünk újra hidratált lesz, és visszanyeri rugalmasságát.

Engedjük el a bevásárlólistákat, a házimunkát, az év végi feladatokat, és hagyjunk időt magunknak, gyűjtsünk új erőt, hogy az adventi időszak ne csak az előttünk tornyosuló feladatokról szóljon!

Promóció