Új üzletet nyitott a Desigual az Arena Mallban

2019. december 03.
Világ körüli utazás, utcai művészet, grunge, színek és minták heves orgiája – természetesen a Desigual új kollekciójáról van szó, amelyet az újonnan nyílt budapesti üzletükben is megtalálhattok!

1984-ben született Barcelonában a Desigual márka, amely magában rejti a mediterrán életigenlést és a színek, minták kavalkádját. Az alapító, Thomas Meyer jelszava az, hogy ne testeket, hanem embereket öltöztessünk. Ma már több mint 90 országban vannak jelen közel 500 üzlettel – ehhez csatlakozik az újabb, budapesti bolt is, amelynek az Arena Mall ad otthont. A Desigual védjegye a patchwork-szerű, etnikus stílus, amely meghódította mára az egész világot. Nem csak női- és férfiruhákon, hanem gyerekeknek készült és sportkollekción túl a kiegészítők széles skálájáig hirdetik a márka darabjai a mediterrán életérzést és azt, hogy éljük meg a kreatív oldalunkat!

A Desigual 2019-es őszi-téli kollekcióját az energia határozza meg, amely rezonál mindennapjainkkal és magába foglalja az érzelmek hevületét is. Az aktuális szezonon földtónusok kísérnek át minket, amelyeke feketével egészülnek ki, a kontrasztos színek és anyagok pedig játékra invitálnak. Nem is a Desigual lenne egy „sima” feketével: a meglepő részletek és a rafinált alapanyagok különlegesebbek, mint valaha!

A téli kollekció a punk oldalát is felvillantja mélyebb és sötétebb színekkel, valamint vibráló részletekkel.  Indonézia, Japán, Tibet, Hawaii, Törökország… kapunyitás különleges helyek felé, amelyek megmutatják nekünk a világ számtalan tónusát. Így fedezi fel a Desigual a világot immár 30 éve: kreatív energiákkal, etnikus printekkel és a különböző kultúrák egyvelegével. A legújabb kollekció elkészítéséhez a márka archívumába ásták bele magukat a Desigual kreatívjai, hogy a márka komplett DNS-ét tárják elénk: épp ezért a darabok a pozitív üzenetek és a megújított kódok köré épülnek, amelyek különlegessé tesznek minket – ilyen a béke szimbóluma egy szívben. Az utcai művészet és a grunge egy forradalmi, erőteljes impulzus ad az egyveleghez. Különlegesen városi és kortárs ruhadarabok repítenek minket vissza időben és térben is. A farmerdzsekik, a kabátok és a kötött darabok vannak a reflektorfényben és olyan anyaginnovációk is helyet kaptak a kollekcióban, mint a kasmír, a Tencel és a selyem. A látványos kiegészítők is egytől-egyig megújultak és nem félnek a feltűnéstől!

Kattints a galériára még több képért a Desigual új kollekciójáról!

15 fotó megtekintése

Promóció