Új üzletet nyitott a Desigual az Arena Mallban

2019. december 03. |

Világ körüli utazás, utcai művészet, grunge, színek és minták heves orgiája – természetesen a Desigual új kollekciójáról van szó, amelyet az újonnan nyílt budapesti üzletükben is megtalálhattok!

1984-ben született Barcelonában a Desigual márka, amely magában rejti a mediterrán életigenlést és a színek, minták kavalkádját. Az alapító, Thomas Meyer jelszava az, hogy ne testeket, hanem embereket öltöztessünk. Ma már több mint 90 országban vannak jelen közel 500 üzlettel – ehhez csatlakozik az újabb, budapesti bolt is, amelynek az Arena Mall ad otthont. A Desigual védjegye a patchwork-szerű, etnikus stílus, amely meghódította mára az egész világot. Nem csak női- és férfiruhákon, hanem gyerekeknek készült és sportkollekción túl a kiegészítők széles skálájáig hirdetik a márka darabjai a mediterrán életérzést és azt, hogy éljük meg a kreatív oldalunkat!

A Desigual 2019-es őszi-téli kollekcióját az energia határozza meg, amely rezonál mindennapjainkkal és magába foglalja az érzelmek hevületét is. Az aktuális szezonon földtónusok kísérnek át minket, amelyeke feketével egészülnek ki, a kontrasztos színek és anyagok pedig játékra invitálnak. Nem is a Desigual lenne egy „sima” feketével: a meglepő részletek és a rafinált alapanyagok különlegesebbek, mint valaha!

A téli kollekció a punk oldalát is felvillantja mélyebb és sötétebb színekkel, valamint vibráló részletekkel.  Indonézia, Japán, Tibet, Hawaii, Törökország… kapunyitás különleges helyek felé, amelyek megmutatják nekünk a világ számtalan tónusát. Így fedezi fel a Desigual a világot immár 30 éve: kreatív energiákkal, etnikus printekkel és a különböző kultúrák egyvelegével. A legújabb kollekció elkészítéséhez a márka archívumába ásták bele magukat a Desigual kreatívjai, hogy a márka komplett DNS-ét tárják elénk: épp ezért a darabok a pozitív üzenetek és a megújított kódok köré épülnek, amelyek különlegessé tesznek minket – ilyen a béke szimbóluma egy szívben. Az utcai művészet és a grunge egy forradalmi, erőteljes impulzus ad az egyveleghez. Különlegesen városi és kortárs ruhadarabok repítenek minket vissza időben és térben is. A farmerdzsekik, a kabátok és a kötött darabok vannak a reflektorfényben és olyan anyaginnovációk is helyet kaptak a kollekcióban, mint a kasmír, a Tencel és a selyem. A látványos kiegészítők is egytől-egyig megújultak és nem félnek a feltűnéstől!

Kattints a galériára még több képért a Desigual új kollekciójáról!

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően dallos bogi

Az ünnepek alatt sem kell lemondani a kényelemről Iszak Eszti és Dallos Bogi kedvenc fehérneműinek köszönhetően

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera bemutató

Új bemutatóit és repertoárelőadásait kínálja az újévtől fizetős streamingszolgáltatásban az Opera