Válasszunk karácsonyra designtárgyat szeretteinknek!

2019. november 25.
A Solinfo Wesselényi utcai főhadiszállásán több olyan üzlet is van, melyek kínálata nem csak a design szerelmesei számára rejtenek kincseket. Ha nincs ötletünk, kit mivel lepjünk meg, egy helyen beszerezhetjük a különleges ajándékokat, melyekkel valóban emlékezetessé tehető az ünnep.

Hazánk legszakavatottabb designszakértői a Solinfonál ráadásul ebben az évben még nagyobb gondot fordítottak arra, hogy lakáskiegészítők terén is szélesedjen kínálatuk. A Vitra Concept Store mellett a Solinfo Shop olyan márkák lelőhelye, mint a TOM DIXON, NATIVE UNION, NORMANN COPENHAGEN, a DESIGN LETTERS, a HAY, az IBRIDE vagy akár a MENU.

„A design egyszerűen örökké lázba hoz minket. Nem mindegy, hogy milyen kancsóból öntesz magadnak teát, nem mindegy, hogy milyen bögréből iszol, nem mindegy, hogy milyen gyertyát gyújtasz meg otthon. Hisszük, a minket körülvevő tárgyak hatnak ránk. A karácsony jó alkalom arra, hogy meglepjük egymást a valódi értékkel.”

A hideg téli napokon jól esik egy forró ital. A HOT Thermo Bottle divatos hordozható palack, amely akár hideget, akár meleget magában tart. A letisztult skandináv dizájnnak köszönhetően mindenki számára megfelelő választás, legyen az illető hölgy vagy férfi, idős vagy fiatal. A folyadékot akár 12 órán keresztül melegen tartja, illetve, ha úgy tartja szükség, hidegen, akár 24 órán keresztül.

A Klippan klasszikus Jacquard-szövetből készült gyapjútakarói pont olyan gyönyörűek a színükön, mint a visszájukon. Az elmúlt években a Klippan számára lehetségessé vált, hogy organikus báránygyapjúból gyártsák termékeiket. Az organikus báránygyapjú mentes mindenfajta rovarirtószertől, a birkák tenyésztésekor pedig kerülték a különböző kemikáliák és antibiotikumok használatát.

Egy hideg téli nap nem indulhat egy forró kávé nélkül. Valaki számára a kávé szinte már létszükséglet – ezen egyáltalán nem csodálkozunk. A kávé akkor esik a legjobban, ha a megfelelő eszközökkel készül, és a megfelelő csészéből isszuk. A Tom Dixon Brew készlete ideális ajándék minden kávérajongó számára. A Brew a kávékészítést a művészet egyik ágává emeli, a kávéfogyasztást pedig rituálénak tekinti, amely igazi kortárs szertartás. A rozsdamentes acélból készült, finoman megmunkált Brew erősen tükröződő felülettel rendelkezik. Büszkén mutat bármelyik konyhapulton, bárban vagy alkalmi asztalkán. Vonalvezetése az art deco stílusát idézi, hiperreflektív, tükröződő felülete visszafogott színpadiasságot és futurisztikus szépséget kölcsönöz. A készlet elemei külön-külön és megállják a helyüket. Az espressonak szánt csészék dupla falúak és hőállóak, míg a kávéfőző és a tejkiöntő hőálló fogantyúval ellátott és főzőlapon is használható.

A Hübsch kerek tükrének talpazata szürke betonba foglalt fekete, fehér és szürke csempék szilánkjaiból készült. Egyszerű módja egy új trend otthonunkba való becsempészésének. Adjunk egy leheletnyi terrazzo-stílust fésülködőasztalunkhoz vagy fürdőszobánk ablakpárkányához a Hübsch tükrének segítségével. Stílusos édesanyánk vagy nagymamánk számára is ideális ajándék.

 

A Solinfo Shop teljes karácsonyi kollekciója ITT tekinthető meg.

Kövesd a Solinfo Shopot Facebookon és Instagramon is, hogy elsőként értesülhess a márkák újdonságairól!
https://www.facebook.com/Solinfoshop/
https://www.instagram.com/solinfoshop/?hl=hu

Promóció