Mutasd a notebookod, megmondom ki vagy

2019. december 08.
A digitális térre a legtöbbek számára az okostelefonok jelentik a nagyra tárt ablakot, azonban a laptopokat még nem váltották ki a zsebünkben lapuló kis bestiák, hiszen a munkahelyen vagy a trendi vállalkozásunk menedzseléséhez még mindig nagyobb képernyőre és komolyabb erőre lehet szükség.

Műanyag és rózsaszín? Felejtős!

Lassan 2020-at írunk és el kell felejtenünk, hogy a nők műanyag és rózsaszín laptopokra vágynak, mostanra pedig szerencsére már a gyártók is megértették ezt. Ettől függetlenül nem szeretünk olyan fekete kockákkal megjelenni a tárgyalásokon, amelyek 3kg fémet tartalmaznak.

Könnyed, elegáns és modern

Szerencsére egyre több a vékony, könnyű és kimagaslóan jó összeszerelési minőséget kínáló megoldás a piacon, az ASUS újdonsága pedig nem csak a fentebb említett előnyök miatt lehet egy jó választás. Elég ránézni az ASUS ZenBook 14-re, rögtön látszik, hogy a rendkívül vékony kávákkal körülvett 14 colos érintőképernyőt egy gyönyörű, királykék szálcsiszolt alumínium házba építették be, ha pedig felnyitjuk a gépet, rögtön három meglepetéssel találkozunk. Az ErgoLift zsanérok megemelik a gép alját és ezáltal kényelmesebb gépelési élményt kínálnak és közelebb hozzák a váratlanul felbukkanó rózsaarany díszítőpanelt, ami nagyon sokat hozzátesz a vizuális élményekhez.

A harmadik meglepetés a hagyományos touchpad-et leváltó ScreenPad 2.0, ami három funkcióval könnyíti meg a mindennapi munkánkat és teszi még kellemesebbé a szórakozást. A hagyományos touchpad mellett ha második kijelzőként használjuk, akkor kedvenc alkalmazásaink, videóink vagy lejátszási listáink találnak új otthonra, ha pedig kihasználjuk az ASUS által kínált segédprogramokat, akkor könnyebben bánunk majd az Excel táblákkal vagy PowerPoint bemutatókkal, mindig kéznél lesz a számológép és a Numpad is csak egy érintésnyi távolságba kerül.

Egész nap, biztonságban, bármire

A ZenBook 14 egész napos üzemidőt biztosít, széles hardverkínálatából pedig mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb összeállítást. Csatlakozókkal is jól el van látva, így bármilyen megbeszélésre vagy bármelyik barátnőnkhöz is mennénk, mindig elő tudjuk venni és meg tudjuk mutatni a munkánk gyümölcsét vagy kedvenc háziállatunk újabb vicces pillanatait. Az IR kamerával észre se vesszük, hogy biztonságban bejelentkeztünk, az Alexa és Cortana digitális asszisztensek pedig rögtön várják, hogy segíthessenek.

Összességében tehát az ASUS ZenBook 14 magabiztosságot kölcsönöz, kiváló munkaeszköz és egy újabb ékszer a táskánkba. A rózsaarany és a tengerészkék egy igazi unisex párosítás, az ASUS márkanév pedig garancia arra, hogy hosszú távra tervezhetünk az új kedvencünkkel.

Promóció