A Campona 3 mesés helyszínnel vár az adventi hétvégéken!

2019. december 09.
Hangolódjatok együtt az ünnepekre az Északi-sarkon a Mikulással, majd később mézeskalács sütéssel, kérjetek karácsonyi hajfonatot a Jégvarázs standnál, vagy üljetek be egy közös családi fotóra a Diótörő világába.

A Campona most karácsony alkalmából egy ünnepi élményközponttá alakul át. Itt a négy adventi hétvégén különleges programokkal kedveskednek látogatóiknak. Az adventi hétvégéken (szombat-vasárnap) keressétek fel tematikus helyszíneiket a Camponán belül és merüljetek el a varázslatos ünnepi élményekben!

  • A Diótörő világában kedves karácsonyi családi fotót készíthettek magatokról, majd azt a helyszínen át is vehetitek. Így egy örök emléket vihettek haza magatokkal a Camponából. Ha esetleg várakoznotok kellene a fotózásra, a helyszínen sült gesztenyével kedveskednek nektek.
  • Az Északi-sarkon az első két adventi hétvégén találkozhattok a Mikulással, a második két hétvégén pedig finom mézeskalácsot süthettek a családdal. Emellett további kézműves foglalkozások várnak titeket a Manóházban.
  • A Jégvarázs sarokban pedig hajfonással kedveskednek nektek, valamint finom kakaó és tea várja a gyerekeket.



    Bővebb infó ITT!

    Promóció