Király Viktor a szívbeteg kisbabák ügye mellé állt

2019. november 30. |

Király Viktor énekes karrierje csúcsán, boldog párkapcsolatban nem is lehetne ennél boldogabb. Készül nagy koncertjére,  melyet az Akváriumban tart majd My name is Viktor címmel december 7-én. Ám nem csupán az éneklés és a szerelem, hanem a jótékonyság is nagyon fontos számára. Idén adventkor a szívbeteg kisbabák ügyét karolta fel.

Immár negyedik alkalommal várják a hazai családszervezetek advent első vasárnapján a családokat hagyományos adventi vásárukon. A jótékonysági eseményt idén már negyedik alkalommal rendezik meg, ezúttal a MOM Sport Rendezvényközpontban. Az idei évben a szívbeteg kisbabákat támogatja a jótékonysági akció.

A színes programok garantált kikapcsolódást jelentenek majd kicsik és nagyok számára is, emelett pedig szebbnél-szebb karácsonyi ajándékot, díszt, kézműves terméket lehet majd vásárolni. A befolyt összeg pedig a szívbeteg kisbabákat támogató Okkal dobban Alapítványhoz kerül majd és a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet Gyermekszív Központjának vásárolnak belőle nyitott inkubátort, vagy inkubátorokat.

A kampányban részt vesz az ismert énekes, Király Viktor, akinek szívügye lett a szívbeteg kisbabák támogatása. 

„Mióta ikertestvérem édesapa lett, még inkább megérintenek a kisbabákkal, gyermekekkel kapcsolatos dolgok, események. A szívbeteg kisbabák ügye az én szívügyemmé is vált! Boldogan vállaltam a feladatot, mikor a Fiatal Családosok Klubja felkért, álljak az ügy mellé és támogassuk közösen, karöltve ezeket a babákat. A vásáron hangulatos koncerttel is várom majd a délután folyamán a családokat!” – Király Viktor, énekes.

A sztár koncertje mellett szórakoztatja még a családokat majd a Ringató, a Magyar Állami Operaház Gyermekkara, a Gardrób Művészeti Csoport, lesz pásztorjáték és néptánc bemutató is.

Adományokat továbbra is várnak on-line is az adjukössze.hu oldalon!

Szólj hozzá te is!

Még több Sztárok