Itt a világ legcukibb Mikulás-kollekciója szépségmániásoknak

2019. november 20.
A kreativitás és a természetbarát hozzászállás a Lush két nagy erőssége. Mostani adventi sorozatukkal minden téren felülmúlták magukat.

A Lush már most a december 6-ra melegít be, mégpedig csupa forró fürdővel kapcsolatos ínycsiklandó szépséggel. Igazuk is van, tényleg nincs már sok hátra és érkezik a Mikulás, így átböngésztük, mi mindent választanánk a csizmánkba a vibráló színű, és mennyei illatú Mikulás kollekcióból. Az idei adventi csapatban ott sorakozik Rudolf és a Télapó is speciális fürdőbomba, habfürdő vagy akár arcmaszk formájában. A szériából a szívünknek legkedvesebb elem a márka jól ismert kendősorozata, amellyel nagyon szépen kikerülhetjük a csomagolópapírok vásárlását, és újabb és újabb szezonban bevethetjük a kedvenc Knot Wrap kendőcsomagolásunkat.


Santa’s On His Way, szilárd fürdőolaj, 2590 Ft / db

Ha szerencséd van, akár az ajtókilincsedre is felakasztja ezt a tablettát formázó szilárd fürdőolajat a Mikulás. Nagyon cuki és nagyon illatos, személyesen is megszaglásztuk már. Nincs más dolgod, mint átkeverni vele a fürdővizedet vagy morzsold a kádba folyó víz alatt; a kakaóvaj, a sheavaj és az illipevaj bőrlágyítóan rózsaszínné változtatja a fürdővizet.

It’s Christmas Deer Knot Wrap kendőcsomagolás, 1990 Ft / db, 70cm x 70cm

Unod már a csomagolópapírt? Ezekkel az etikus beszerzésből származó, környezettudatos anyagból készült kendőkkel zöldebbé teheted a karácsonyt. Amellett, hogy gyönyörű, tucatnyi módon felhasználható és újrahasznosítható.

Santa, többször használható habfürdő, 3290 Ft / db

Ez az többször használható habfürdő az egyik nagy kedvencünk a karácsonyi sorozatból. Adott egy jóképű Mikulás vidám pocakkal, és őrületesen finom illatok: neroli, lime és citromos mirtusz.

A lush karácsonyi kollekciója