Haraszti Zsolt, a Société Bistro sous chefje és commis-ja, Kocsis Patrik nagyszerű versenyzéssel 3. helyezést ért el a Bocuse d’Or magyarországi döntőjén, emellett elnyerte a „Legjobb hústál” és a „Legjobb csapat” különdíjat is. A versenyre készített fogásokat további ételekkel kiegészítve március 5-én egy vacsoraest keretében egy 5 fogásos vacsorát tálal fel a vendégeinek Haraszti Zsolt, amelyben a négy tételhez Barna Zsanett cukrászséf még egy desszertet illeszt, mindezekhez pedig Kiss Zsuzsanna sommelier és Tarjányi Zsolt bar manager ajánl italokat. A vacsora alatt a vendégek egy személyes beszámoló keretében betekintést nyerhetnek a felkészülései folyamatba, illetve többet megtudhatnak magáról a versenyről, hogyan is élte meg ezt a megfeszített munkával telt pár hónapot Haraszti Zsolt és segítője.
Ezek voltak a versenytányérok, amelyeket március 5-én a vendégek is megkóstolhatnak:
harcsa, mangalicaszalonna, túró
nyúl, ördögszekérgomba, pezsgő
pisztráng, káposzta, karalábé, vérnarancs
fürj, kacsamáj, cékla, vörösbor
körte, kamilla, kakukkfű
A menü ára 14.900 Ft + 12% szervizdíj.
Időpont: 2020. 03. 05., 19.00
Helyszín: Société Budapest, 1051 Budapest, Sas u. 15.
A foglaláshoz előre utalás szükséges.
Asztalfoglalásért és bővebb információért kérjük, írjon nekünk a dining@societebudapest.com címre.
Promóció