Íme egy gyönyörű helyszín, ahol szinte bármilyen rendezvény megvalósítható!

2020. március 05.
Van egy hely a belváros szívében, mindössze pár lépésre a Bazilikától, amely sok szempontból egyedinek számít, de leginkább azért, mert egy olyan komplexum, amely teret biztosít számos kreatív kezdeményezésnek, változatos rendezvényhelyszíneknek, otthont ad egy fine dining minőséget kínáló bisztrónak és két különleges bárnak.

societe

A Société Budapest gyönyörű átriuma 4 emelet magasságával igazán impozáns hatást kelt. Nappal az üvegtetőn át árad be a természetes fény, míg este a különleges lámpákkal bármilyen hangulat megteremthető. Ez a tér vendégül látott már számos előadást, beszélgetős estet (mit például a Société Budapest saját szervezésű Könyvklubjait, vagy az ELLE magazinnal közös ELLE x Société Talks eseményeket), koncertet, installációt és műalkotást, divatbemutatót, állófogadást, gálavacsorát, díjkiosztót, partit, ráadásul már többször állítottak ki autót is ebben az impozáns környezetben. A teljesen saját, mozgatható bútorok és beépített hang- és fénytechnika mellett a variációk száma szinte végtelen. Az átriumhoz kétoldalról egy-egy lounge rész kapcsolódik, melyek ideális kiegészítői lehetnek egy nagyobb rendezvénynek. A szintén a földszinten található Société Bistro és a hatalmas bár pedig a gasztronómiai élményekről gondoskodnak.

societe-budapest

Gyönyörű, eredeti formáját megőrző lépcsőházon jutunk fel az első emeletre, ahol két rendezvényterem is található. A Société Budapest kisebbik konferenciaterme a Blanc terem, mely egy mobilfal elhúzásával könnyedén összenyitható a nagyobb, fényárban úszó, elegáns utcafronti Turquoise teremmel. Egy kis rejtett ékszerdoboz is lapul ezen a szinten, a Blue Room Bar, mely színével, hangulatával mindenkit lenyűgöz.

societe

Bár most még hűvös és szeszélyes az időjárás, már el lehet kezdeni tervezni a melegebb időszakra. A Société Budapest tetején egy tetőterasz található, melyről gyönyörű kilátás nyílik a Bazilikára és a budai Várra. Nyári időszakban ez a terasz ideális hely lehet egy baráti vagy céges koccintásra, születésnapi partira, de tartottak itt már jóga kurzust is a naplementében. A lebilincselő kilátás, ínyenc koktélok és falatok, a kényelmes mobilbútorok megteremtik az alapot egy sikeres eseményhez.

societe

Ha saját rendezvényben gondolkodnál, akkor érdeklődj az events@societebudapest.com e-mail címen vagy a +36 30 522 8963-os telefonszámon.

Société Budapest, 1051 Budapest, Sas u. 15.

Promóció