A női okosóra duplán öltöztet!

2020. július 20.
A nők számára készült techtermékek sokszor kimerülnek annyiban, hogy a gyártók többféle színben és díszítéssel adják ki őket. A Huawei Watch GT 2 női változata azonban nemcsak gyönyörű dizájnnal készült, de belül is számos hasznos funkciót kínál.

Az okosórákra korábban jellemző volt, hogy inkább az újszerű funkciókat helyezték előtérbe a dizájnnal szemben, épp ezért ezek az eszközök még nehezen voltak elképzelhetőek akár egy divatos női ruhatár kiegészítőjeként, akár a strandon. Egy ideje azonban már lényegesen könnyebbé teszik mindennapjainkat. A Huawei Watch GT 2 család most megjelent, kifejezetten nőknek szánt változata stílusos kialakításának köszönhetően szinte minden szettel harmonizál, akár az elegáns kosztümtől a fürdőruháig – és a külső csak az egyik tényező, amivel ezt a modellt tudásban is hölgyekre szabta a gyártó.


Egészség és energia a csuklón

A Huawei Watch GT 2 multifunkciós, virtuális trénerként működhet, hiszen automatikusan felismer nyolc kültéri és hét beltéri mozgásformát, és szenzorai segítségével 190-féle adattípust elemez, így folyamatosan jelzi a felhasználó állapotát és teljesítményét, majd a gyakorlatok végén tanácsokat ad ahhoz, hogyan lehet az edzés még hatékonyabb.

Emellett a pulzusfigyelése sem alapszintű, a rendellenességek gyors megállapításával képes megelőzni a lassú szívverés, vagy épp a szívbénulás lehetőségét. Az álmunkra is vigyáz, alvás közben figyeli a pulzust és a légzést, elemzi az alvás minőségét, de nappal is igyekszik felismerni a stressz jeleit: a HRV (szívfrekvencia-variabilitás) értéket mérve jelzi, ha érdemes kicsit leállni a hajtással és lazítani tíz percet.

Minden titkok tudója

A Watch GT 2 női változata sokszor akár a telefont is kiváltja, például akkor, ha a kertben, vagy a tóparton szeretnénk a mobil nélkül napozni. Így a Watch GT 2 saját zenelejátszójával magunkkal vihetjük akár saját szórakoztató központunkat is, mivel akár az óra hangszóróján, akár egy könnyen csatlakoztatható Bluetooth fülhallgatóval ringatózhatunk a zene hullámain is.

És ha már a hullámoknál tartunk, a Watch GT 2 5ATM nyomásig vízálló is, ami azt jelenti, hogy ha csak nem mélytengeri búvárkodásra készülünk, az óra nyugodtan maradhat a csuklónkon egy jóleső csobbanás vagy egy ejtőzés erejéig a tengerben, tóban vagy éppen medencében.

A Huawei okosórája egy különösen hasznos funkciót is tartogat a nők számára: a Watch GT 2 figyeli a menstruációs ciklust is, amelynek részleteit a Huawei Health App felületén részletesen is elemezhetjük. Emellett értesítést kapunk a menstruációs és termékenységi időszakok közeledtéről is, hogy időben felkészülhessünk.

Stílusos és sokáig bírja

A Watch GT 2 női változata 42 mm-es felületet kapott: a jégkék borítással ellátott óra 3D-számlapja tökéletesen simul a csuklóra, a kontrasztos és színgazdag AMOLED kijelzőt pedig akár a legszikrázóbb napsütésben is jól látni.

Amiatt pedig nem kell aggódnunk, hogy egy olyan okosórát kapunk, amelyet naponta kell töltőre csatlakoztatni. A Watch GT 2 női változata akár 7 napig is bírja egyetlen feltöltéssel, a bekapcsolt GPS melletti kültériedzés-figyelő mód pedig akár 15 órán keresztül képes üzemelni (márpedig ilyen sokáig ritkán fut bárki is). Ha egy idő után mégis „elfárad” az óra, nem kell különféle csatlakozókkal szenvedni: elég rápattintani a stílusos, mágneses töltőállványra, ahol gyorsan magához tér.

Szóval, ha eddig azt gondoltuk, bár nőként is vágynánk egy okosórára, de ez a funkciók és a külső megjelenés miatt is inkább a férfiak kiváltsága, a Huawei Watch GT 2 női változatának láttán ideje ezt újragondolni!

Promóció