Elmerülés a holisztika világában

2020. augusztus 17.
Számos okot felsorolhatnánk, hogy miért érdemes idén Bükfürdőre menni pihenni, vagy csak egy hosszú hétvégét eltölteni a Caramell Premium Resortban.

A közel három hektáron elterülő szálloda távol-keleti stílusjegyei finom eleganciát és harmóniát sugároznak. 4 épületszárnnyal, 4000 m2-es szabadtéri és beltéri wellness részleggel, 700 fős rendezvény és konferenciakapacitással, 142 nagyméretű családi szobával és lakosztállyal, egészségközponttal, különleges ayurvedikus kezelőkkel, meditációs japán kerttel és tematikus a’la carte étteremmel várja vendégeit. Kikapcsolódási lehetőségek garmadáját sorakoztatja fel a szálloda: bel-, és kültéri medencék, gyermek-pancsoló, változatos szaunavilág, bowling pálya, ízléses bárok, saját cukrászműhely és egyedülálló gasztronómiai világ.

A Caramella Kids Klub szervezésében a gyerekek minden nap animációs foglalkozásokon, míg szüleik testi lelki egyensúllyal kapcsolatos kezeléseken vehetnek részt, így kínálva kikapcsolódást az egész család részére. (Bővebb infó ITT!)

Harmonikus wellness- és masszázsvilág

A Caramell Premium Resort a teljesség harmóniáját nyújtja vendégei számára, hogy elmerüljenek a valódi luxus élményében és átélhessék a testi-lelki megújulást. A háborítatlan wellness élményt a nagy alapterület, különleges illatok, vízfüggönyök és egzotikus fényhatások teszik elemi erejűvé. A belépés pillanatától, a legapróbb részletek is a teljesség ígéretét sugallják. Spa központ 2 különálló wellness- és szauna részlegben biztosítja a különböző igényű vendégek zavartalan pihenését. A csendes ellazulás, páros relaxálás a VIP pihenőterekben garantált, a frissítő strandolás, családi pancsolás pedig az ideérkezők igényeinek legmegfelelőbb wellness-élmény harmonikus zavartalanságban biztosított. A Resort az ország első holisztikus szállodájaként, a klasszikus frissítő, lazító masszázsokon és tradicionális gyógykezeléseken túl, a lélek és szellem kényeztetésére és harmonizálására irányuló holisztikus és ayurvedikus testkezelések egész sorát, páros kezeléseket, valamint fürdő-, és szaunaszeánszokat kínál a belső harmóniát kereső vendégeknek.

A bükfürdői szálloda épületének részeként került kialakításra egy magán járóbeteg ellátást biztosító Medical Center ahol 110 négyzetméteren elegáns környezetet teremtve, professzionális legmodernebb berendezésekkel, módszerekkel rendelkezve 4 rendelőben, 9 szakterületen várják pácienseiket a 2017. év júliusában megnyitott magánrendeléseiken.

Kulináris gasztronómiai élmények

 Az ételek elkészítése során – legyen szó a nap bármely étkezéséről – elengedhetetlen, hogy a legjobb minőségű egészséges alapanyagokból készült kompozíciók kerüljenek a tányérra. A szálloda fontosnak tartja a helyi gazdaság fejlődését és a helyi értékeket szem előtt tartva a szezonális zöldségekből és gyümölcsökből készült ételek hozzávalói közvetlenül a helyi termelőktől kerülnek beszerzésre. Az étkezések során kínált süteményeket és házi készítésű desszerteket a szálloda saját kézműves cukrászatában, a Villa Rosatoban készítik a cukrászmesterek, ahol minden esetben válogatott, kiemelten magas minőségű alapanyagokkal dolgoznak. A cukrászda kiváló édesség iránti határtalan rajongásából és szeretetéből szeretne eljuttatni egy kicsit vásárlóinak is, elrejtve ezt minden egyes szelet tortában és süteményben. (Bővebb infó ITT!)

A szállodában a gasztronómiai élmények a nyári hónapokban kiemelt előtérbe kerülnek. Mindannyian eljátszottunk már a gondolattal, hogy milyen jó lenne minden héten más, szebbnél szebb országba látogatni, kipróbálni új ízeket, megismerni a helyi szokásokat – de sajnos nem lehet egy hónap alatt ennyi országot bejárni. A Caramell különleges lehetőséget kínál minden év augusztusában. A nyári hétvégéken elrepíti vendégeit négy különböző nemzet varázslatos életérzésébe. 4 hétvége alkalmával 4 különleges ország hangulataiból, szokásaiból kaphatnak ízelítőt az utazni vágyók és az ínyenc konyha szerelmesei.

Felfedezhetjük határainkat

Óriáshinta, falmászás és biciklizés a magasban: ilyen és ehhez hasonló izgalmak várnak a Resort saját kalandparkjában. A Magyarországon egyedülálló 90 elemből álló Kristály Torony 17 méter magas mászópálya – amely több mint egy kilométer hosszan kanyarog a levegőben – szerves eleme a szabadság és határaink megismerése. A kalandpark lábánál elhelyezkedő Mini Kristály Torony már 3 éves kortól várja a gyerekeket, akik önállóan, százszázalékos biztonság mellett tudják próbára tenni képességeiket. A háromszintes mászópályán egyedülálló biztonsági rendszer óvja az adrenalinlöketre vágyókat, nem kell tehát aggódnunk magunk és egymás miatt.

15 éve együtt

2020 egy igazán különleges év a Caramell Premium Resort számára. A szálloda idén decemberben ünnepli fennállásának 15. születésnapját, ahol most igazán megéri vendégnek lenni! Ez év végéig, minden hónapban – összesen hat alkalommal – értékutalványokat sorsolnak ki a hozzájuk érkező vendégeik között, mivel a különleges pillanatok átélése mellett a maradandó élmények nyújtása is elengedhetetlen vendégeik részére. Erre törekszenek többek között széles szolgáltatás kínálatukkal és változatos programajánlataikkal egyaránt. Ezeket az élményelemeket szerették volna kiegészíteni, hogy ez az év ne csak a szálloda, hanem a Resort vendégei számára is egy igazán különleges időszak legyen. Az év vége egy exkluzív születésnapi rendezvénnyel kerül lezárásra, ahol a vendégeknek lehetősége nyílik a számos főnyeremény egyikének megszerzésére.

Engedje át magát a kényeztetés világának és élje át a felejthetetlen pillanatokat. A test, a lélek és a szellem oázisában mindenkinek megjár a kikapcsolódás és a felfrissülés, mert pihenni bárhol tud, de a Caramellben újjászületik.

Promóció