3+1 szuper ruhatipp az őszhöz: hogyan öltözz egyszerre csinosan és rétegesen?

2020. október 13.
Ha hullani kezdenek a levelek, és lassan beterítik a földet, te is tudod, hogy itt az ideje számba venni a család ruhatárát, hogy beszerezz néhány olyan darabot, amelyekben jól érzitek magatokat az őszi szezonban, és amikkel fel tudtok készülni a hol lehűlő, hol hirtelen felmelegedő időjárásra. Ebben a cikkben ehhez adunk tippeket és jótanácsokat.

1. Sétáláshoz trendin

Az, hogy picit hidegebbek a nappalok, még nem jelenti azt, hogy minden szabadidődet kuckózással kell tölteni, sőt: a természetet járni sokszor még jobb ősszel, mint meleg időben. Ha sétálnál egyet a parkban a kedveseddel, akkor még inkább feldobhatod a hangulatot azzal, ha trendin, az évszaknak megfelelően felöltözve indultok útnak egy esernyő kíséretében. A sétához felvehetsz például egy hosszú szoknyát valamilyen könnyű pulóverrel, de persze nadrág is lehet rajtad egy szép gombos blúzzal vagy egy csinos, élénk színű szövetkabáttal, esetleg pufidzsekivel vagy steppelt mellénnyel. A párodon pedig biztos, te is el tudsz képzelni egy kockás inget, hozzá pedig egy oldalzsebes nadrágot.

2. Színek és anyag

Ha új ruhákat vásárolsz, válassz őszi színeket! Ahogy lassacskán hidegebb lesz, érdemes picivel sötétebb, ugyanakkor színes holmikba bújnod, mert attól még, hogy zordabbra fordul kint az időjárás, nem kell neked is lehangoló árnyalatokat választanod. Keress olyanokat, amik vidámak és passzolnak az évszakhoz. Hogy melyek ezek? Hát például azok az árnyalatok, amik a hulló faleveleket idézik, mint a piros és sárga. Emellett fontos a kiválasztott holmik anyagára is odafigyelni, válassz olyan természetes anyagokat, amik jól szellőznek, ugyanakkor melegen tartanak.

3. Csizmák és harisnyák

Bakancsba betűrt szűk farmer – nem lehet tévedni vele. Egyszerre stílusos és megvéd a legzordabb időjárástól is. Vegyél fel mellé egy fekete vagy barna, térdig érő csizmát és egy fehér inget, hogy teljes legyen a szett. De közelíthetsz a másik irányból is: egy bakanccsal a levágott szárú, laza nadrágok is jól mutatnak egy bő ujjú, széles nyakú pulcsi társaságában. Ha pedig őszre sem tudsz megválni a szoknyáktól, akkor válassz hozzájuk egy sötét leggingset, vagy egy vastag, vidám színű harisnyát, és garantáltan te leszel a leglazább csaj a környéken.

+1. Kuckózás és pihenés

Mi lenne, ha az évszakváltást alsóneműkészleted felfrissítésére is kihasználnád? Egy szép új pizsama, esetleg fehérnemű mindig öröm, az egyre hidegebb estékre pedig egy hálóing vagy kényelmes szett mindenkinek kijár, hogy idén ne csak a nappalok, de az éjszakák is divatosak legyenek! Most már csak annyi a dolgod, hogy bebugyolálod magad egy meleg pokrócba vagy takaróba egy jó könyv társaságában.

Szóval, ha úgy döntesz, felfrissítenéd őszre a ruhatárad, akkor mindent egy helyen megtalálsz az Auchanban, ahol fel is próbálhatod az Inextenso őszi kollekciójának különféle darabjait, hogy hazavidd azokat, amelyek a leginkább illenek hozzád vagy szeretteidhez. Nézd meg kollekciójukat hipermarket áruházaikban, és öltözz be az őszre náluk!

Promóció