Kedvenc back to school szettjeink

2019. szeptember 12.
Bár nem minden iskolában elvárt viselet az uniformis, de így iskola kezdés idején mindig eszünkbe jutnak a sorozatok, fimek, amiből inspirálódhatunk outfitek terén. Ing és szoknya kombinációk, hajbavalók, zakók, blézerek, hátizsákok közös játéka teheti mozgalmassá az új tanévet.

Nem csupán a ruhadarabokkal játszhatunk, hanem a kiegészítők is érzékeltethetik, hogy mi bizony órára készülünk. Ha eddig nem birtokoltunk kulacsot, akkor most eljött az ideje, hiszen ez szintén olyan tárgy, amely megadja összeállításaink hangulatát vagy egy szép borítóval rendelkező notesz is inspirációt hozhat a korai reggeleken.

Csak úgy, mint tökéletesen kiválasztott hátizsák, amely nem csak a terhet cipeli velünk együtt, de csúcspontja is lehet outfitünknek. A nyári forróság elhaladtával, jöhetnek a kardigánok és a pulóverek, melyek szintén hasznos részei lehetnek ruhatárunknak. Az oversize zakók és blézerek nem csak sorttal mutatnak jól, hanem egy egyszerű farmer és póló kombinációt is feldobnak. Ezekből választhatunk különleges árnyalatot vagy mozgalmas mintával szabottat is.

No, és a cipőkről még nem is zengtünk ódákat, pedig a loafer csodák most kerülhetnek csak igazán reflektorfénybe! Az oxford fűzös cipők, lakk, izgalmas színű verziók is hasítanak, hogy egy percig se legyen unalmas az új évszak összeállítások terén. 

8 fotó megtekintése

Fotó: Pinterest