Mentsük át a nyári darabokat az őszi ruhatárunkba!

2019. szeptember 10.
Az egyre közeledő ősz felülírja a nyári ruháink iránt érzett szerelmünket. De nem kell megrémülnünk, okosan kombinálva még juthat egy kis idő a kedvenc kánikuldarabjainkra.

Fűzős bakancs Zara 25 995 Ft, Ruha Nanushka 170 EUR, Táska Nico Giani/Spark le monde 99 990 Ft, Fülbevaló P D Paola/ Spark le monde 16 990 Ft

Az örök jolly joker a nyári ruhák ősziesétésekor, ha a ruhát csizmával bolondítjuk meg. Viselhetjük minivel, midivel vagy maxival a bakancsunkat: az eredmény mindenképpen rendkívül vagány megjelenés lesz. A vékony, inkább mutatós, de nem praktikus zoknikat is érdemes beiktatni a koraőszi ruhatárunkba, mert csodásan kiegészítik a csizmánkat és különleges bájt adnak a szoknyáinknak is.

Pulóver Zara 9995 Ft, Szoknya Reserved 6495 Ft, Edzőcipő Reserved 9995 Ft, Táska Nini Molnar 57 630 Ft

Lassan előtérbe kerülnek a ruhatárunkban a csinos pulóverek is. Kötöttek, kardigánok, belebújosak, hosszúak és rövidek egyaránt pompás opciót jelentenek ha a reggeli hűvös nem a barátunk és aznap nem zakóra vagy dzsekire esik a választásunk. Ezeket szintén viselhetjük ruhácskákkal, de egy jól választott darab tökéletesítheti az overálos vagy kertésznadrágos szettjeinket is. 

Kalap Reserved 7995 Ft, Overál Zara 13 995 Ft, Övtáska Nico Giani/Spark le monde 79 990 Ft, Bokacsizma H&M 9995 Ft

És a kedvenc nyári szalmakalapjainkat sem feledhetjük el a melegebb őszi napokon! Igaz, hogy még néhány hét, és jönnek a vastagabb verziók a sötétebb, karakteresebb árnyalataikkal, de a világos változatokat sem kell szeptemberben elengednünk. Egy bohó maxival párosítva tökéletes outfit születhet és azon sem kell aggódnunk, hogy a vékony és vastag anyagok találkozása feloldhatataln disszonanciát eredményez, hiszen az azonos stílusú darabok harmóniája ellensúlyozza a két évszakot képviselő darabok találkozását.