Műtét nélküli arcfiatalítás? VIVACE kezelés a megoldás!

2020. november 09.
Orvosesztétikai arckezelések tekintetében a legfontosabb kérdés a hatásosság és az eredmény tartóssága. Egy esztétikai klinikán végzett arckezelés a modern technológiát és a hosszú távú célokat hatékonyan egyesíti, az eredmény sokkal több és látványosabb, mint egy kozmetikai kezelés esetében. A változás a bőr mélyrétegeiből történik, mint a jó alapozás egy házépítés esetén. A hasonlat koránt sem túlzó, ebben rejlik a klinikán végzett kezelések esszenciája.

A VIVACE bőrfiatalító arckezelés három módszer hatását ötvözi:

  • Kollagénindukciós terápia – A bőr mélyebb rétegeiben stimulálja az új kollagén- és elasztinrostok termelődését. Ezáltal a bőr rugalmasabb, tömörebb lesz. Mely már az első kezelés után szembetűnő.
  • Sebgyógyulási folyamat – a tűszúrások mikrosérüléseket okoznak, beindul egy sebgyógyulási folyamat a bőr épen maradt területeiből kiindulva. Ennek köszönhetően a bőr feszesebb lesz, a ráncok elsimulnak.
  • Fényterápia – A vörös LED impulzusok aktiválják a bőrsejteket, növelve a kollagéntermelés mértékét, a bőr nedvességtartalmát, valamint javítják a bőrtónust és a bőrtextúrát. A kék LED fény a javítja az aknés bőr állapotát.

Mikor érdemes elkezdeni?
30 éves kor felett bármikor, még a mélyebb ráncok kialakulása előtt. Az eredmény szempontjából a megelőzés években mérhető bőrfiatalodást eredményezhet. Ha pedig a tinédzserkor pattanásainak nyomát szeretnénk eltüntetni, akkor is hatékony segítség a VIVACE arckezelés.

Hogyan történik a kezelés?
A kezelés első lépése a mikrodermabrázió, amely bőrcsiszolást jelent. Ennek célja, hogy eltávolítsák a bőr legfelső elhalt hámrétegét, fokozva ezzel a kezelés hatékonyságát.

A kezelés előtt az egész arc területére érzéstelenítő krémet kennek. Így minimális fájdalomra vagy   kellemetlenségre sem kell számítani a kezelés alatt. A kezelés során egy 36 aranybevonatú mikrotűs kezelőfejjel haladnak végig az arc teljes területén, amely bipoláris rádiófrekvenciás energiát közvetít a bőrbe. Vagyis egy olyan mélyről jövő sejtmegújítás kezdődik a kollagén- és elasztinrostok újra termelődésével, amely a bőrt életre kelti. Tulajdonképpen ettől lesz egyenletes tónusú és tömör az arcbőrünk.

A kezelés végén ultrahangos kezelőgéppel még egy speciális ampullát is felvisznek bőrre, amely kötőszövet erősítő és képző, valamint hatékony öregedésgátló tulajdonságú. A kezelés után csak némi bőrpírral kell számolnunk, amely többszöri hidratálás után hamar eltűnik.

Festy és Molnár Viola Anna bloggerek is a VIVACE arcfiatalítás mellett tették le a voksukat!

„Azért választottam a VIVACE kezelést, mert az arckrémeken túl szerettem volna egy sokkal intenzívebb és tartósabb hatást. Eddig kétszer voltam, de már az első alkalom után érezni lehetett a hatását. Sokkal üdébb lett a bőröm, hidratáltabb. Úgy éreztem, ez mélyről jövőbb, mint amikor arckrémeket használok. A Bársony mellett döntöttem, mert szeretem a minőséget, ha az arcomról vagy a külsőmről van szó, nagyon nem mindegy, hogy hova járunk és mit használunk az arcbőrünkre” – mesélte Festy.

„32 éves vagyok, így az arcbőröm komolyabb odafigyelést igényel, mint korábban. Rendszeresen járok kozmetikushoz, és az otthoni bőrápolásra is nagy hangsúlyt fektetek, de a krémek csak a bőr egy bizonyos rétegéig hatolnak, ennélfogva kevésbé hatékonyak. Pont azt kaptam tőle, amire szükségem volt: nem változott meg az arcom karaktere, egyszerűen csak frissebbnek, kipihentnek tűnök, a bőröm kisimult, élettel teli lett. Az egyik barátnőm a kezelés után azt mondta, fogalma sincs, mi változott rajtam, de sokkal harmonikusabb a megjelenésem, mint valaha. Azt hiszem, pont ez az, amit egy ilyen beavatkozással el szeretnénk érni” – mondja Molnár Viola Anna.

 

Mire számíthatunk a kezeléssorozat végén?

  • a bőr textúrája tömörebb, hidratáltabb, bársonyosabb lesz
  • a pórusok mérete csökken
  • a bőrkép egységes, fiatalos megjelenésűvé válik
  • a szem- és szájkörnyéki apró ráncok elsimultak

A VIVACE kezelést keresd a Bársony Orvos-Esztétikában!

Promóció