Milyen egy jó alapozó?

2021. március 10.
Az alapozóval valóban a smink alapját teremtjük meg, ezért is különösen fontos, hogy a bőrünk színéhez, típusához, sőt hideg vagy meleg árnyalatához is illőt találjunk.

A sminknél is fontos, hogy megfelelő alapra építkezzünk, így lesz tökéletes az összhatás, azaz jól megválasztott alapozó nélkül nem lesz teljes a végeredmény. Az alapozóval néhány mozdulattal egységesíthetjük a bőr színét, korrektorral kiegészítve pedig a szem alatti karikákat halványíthatjuk, illetve elfedjük az apróbb hibákat a ragyogóan sugárzó bőrért.

De milyen egy jó alapozó? És hogyan találhatom meg végre az én bőrömhöz illeszkedőt?

„Nincsenek többé határok az arcbőre és az alapozója között” – hirdeti a True Match. A True Match folyékony alapozó hialuronsavval, antioxidánsokkal és vitaminokkal gazdagított összetétele hidratálja az arcbőrt, miközben elfedi a bőrhibákat. Hidratáló formulája akár 80% hidratálókrémet és ásványi pigmenteket tartalmaz. Nemcsak illeszkedik bőre tónusához és altónusához, hanem ápolja is az arcbőrét. Simább, puhább és hidratáltabb arcbőrt eredményez, miközben segít védeni azt a légszennyezés hatásaival szemben. Különlegessége, hogy 15 árnyalatban kapható, amelyek között szinte mindenki megtalálja a bőre tónusához és altónusához is  illőt.

A sminket a True Match könnyű kompakt púderrel fixálhatjuk, amely minden bőrtípusra használható. Mattítja a bőrt, segít egységesíteni az arcszínt és meghosszabbítani a smink tartósságát. A csomagolásában található tükörnek és szivacsnak köszönhetően megjelenése akár egész napon át kifogástalan lehet.

És végül a család újdonsága, az innovatív True Match korrektor a L’Oréal Paris-tól, amely elfedi a szem alatti sötét karikákat, miközben bársonyossá varázsolja a bőrt a szemkörnyéken.

Aki szeretne megbizonyosodni, hogy a kiválasztott alapozó valóban illeszkedik bőréhez, látogasson el a lorealparis.hu oldalra, ahol sminkre kattintva egy virtuális tükör segítségével kipróbálhatja az egyes árnyalatokat.

Promóció