Milyen egy jó alapozó?

2021. március 10. |

Az alapozóval valóban a smink alapját teremtjük meg, ezért is különösen fontos, hogy a bőrünk színéhez, típusához, sőt hideg vagy meleg árnyalatához is illőt találjunk.

A sminknél is fontos, hogy megfelelő alapra építkezzünk, így lesz tökéletes az összhatás, azaz jól megválasztott alapozó nélkül nem lesz teljes a végeredmény. Az alapozóval néhány mozdulattal egységesíthetjük a bőr színét, korrektorral kiegészítve pedig a szem alatti karikákat halványíthatjuk, illetve elfedjük az apróbb hibákat a ragyogóan sugárzó bőrért.

De milyen egy jó alapozó? És hogyan találhatom meg végre az én bőrömhöz illeszkedőt?

„Nincsenek többé határok az arcbőre és az alapozója között” – hirdeti a True Match. A True Match folyékony alapozó hialuronsavval, antioxidánsokkal és vitaminokkal gazdagított összetétele hidratálja az arcbőrt, miközben elfedi a bőrhibákat. Hidratáló formulája akár 80% hidratálókrémet és ásványi pigmenteket tartalmaz. Nemcsak illeszkedik bőre tónusához és altónusához, hanem ápolja is az arcbőrét. Simább, puhább és hidratáltabb arcbőrt eredményez, miközben segít védeni azt a légszennyezés hatásaival szemben. Különlegessége, hogy 15 árnyalatban kapható, amelyek között szinte mindenki megtalálja a bőre tónusához és altónusához is  illőt.

A sminket a True Match könnyű kompakt púderrel fixálhatjuk, amely minden bőrtípusra használható. Mattítja a bőrt, segít egységesíteni az arcszínt és meghosszabbítani a smink tartósságát. A csomagolásában található tükörnek és szivacsnak köszönhetően megjelenése akár egész napon át kifogástalan lehet.

És végül a család újdonsága, az innovatív True Match korrektor a L’Oréal Paris-tól, amely elfedi a szem alatti sötét karikákat, miközben bársonyossá varázsolja a bőrt a szemkörnyéken.

Aki szeretne megbizonyosodni, hogy a kiválasztott alapozó valóban illeszkedik bőréhez, látogasson el a lorealparis.hu oldalra, ahol sminkre kattintva egy virtuális tükör segítségével kipróbálhatja az egyes árnyalatokat.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Ennél könnyebb, modernebb és szebb laptopot aligha találsz asus

Ennél könnyebb, modernebb és szebb laptopot aligha találsz