Teszteld velünk a L’Oréal Paris Revitalift Laser éjszakai szérumát mély ráncok ellen!

2021. március 10.
Csatlakozz a Marie Claire tesztelőcsapatához, ahol 100 szerencsés kipróbálhatja a L'ORÉAL PARIS REVITALIFT LASER ÉJSZAKAI SZÉRUMOT TISZTA RETINOLLAL MÉLY RÁNCOK ELLENt, és meggyőződhet annak hatékonyságáról!

L’Oréal Paris Revitalift Laser éjszakai szérum még a mélyebb ráncok ellen is hat. A nemzetközi szabadalmaztatás alatt álló stabil formula megvédi a retinolt a degradálódástól, hogy sokáig hatékony maradjon. Ez a szérum optimalizálja a tiszta retinol bőr általi felszívódását. A termék használatával a bőr hidratált, rugalmas és simábbnak látszik.

Mit kell tenned?

  1. Jelentkezz a tesztünkre 2021.03. 24-ig ezen az oldalon. A kiválasztottakat e-mailben értesítjük.
  2. A tesztelőknek térítésmentesen 1 darab a L’ORÉAL PARIS REVITALIFT LASER ÉJSZAKAI SZÉRUMOT TISZTA RETINOLLAL MÉLY RÁNCOK ELLEN  postázunk ki.
  3. Cserébe azt kérjük, hogy a tesztelési időszak végén oszd meg velünk az arcápolóval kapcsolatos véleményedet és tapasztalataidat, mégpedig az e-mailben kiküldött online kérdőíven keresztül.

A tesztelésben csak belföldi természetes személyek vehetnek részt. A terméktesztelők a tesztelésben való részvétellel hozzájárulnak ahhoz, hogy adataikat a MICRA-S Piackutató- Marketing- és Üzletviteli Tanácsadó Betéti Társaság kezelje. A kiválasztással, teszteléssel és adatkezeléssel kapcsolatos részletes feltételek megtalálhatók az ittelmondhatod.hu/adatkezeles/ oldalon.

Kattints IDE a tesztelésért!

Promóció