Klasszikus sikk és dzsungelhangulat az Auchan tavaszi ruhakollekciójában

2021. március 13.
Újragondolt klasszikusok, dzsungelszínek és állatminták jellemzik az Auchan ruházati márkájának a tavaszi kollekcióját, ami kéthavonta új modellekkel frissül. A női, férfi- gyermek- és babaruházatot felölelő Inextenso márka elérhető árú, trendi darabjai új lendület adhatnak a ruhatárunknak, mert nagy előnye a kollekciónak, hogy az új modellek egymással, de a gardróbunkban található, régebbi darabokkal is jól variálhatók. Egy új V-nyakú pulóver a kedvenc farmerral, de egy lenge szárú, lágy esésű nadrággal, vagy a kollekcióból választott mintás szoknyával is verhetetlenné teszi a viselőjét. A felnőtteknek készült ruhák jellegzetességei gyakran a gyermek- és babaruházaton is feltűnnek, garantálva az egész család összehangolt, divatos megjelenését.

Az Inextenso modelleket a klasszikus színek és minták újragondolása, valamint a stílusos kis részletek és kiegészítők teszik egyedivé, amihez praktikus kényelem társul. A férfiaknak készült elasztikus derekú nadrágok például épp a komfortérzetet szolgálják, de persze a klasszikus kék vagy fehér farmerek és a bermudák is a tavaszi öltözék részét képezik.

Inextenso-auchan

A hölgyeknél és a kislányoknál a lágy esésű, romantikus, mintás ruhák és szoknyák, bő szárú nadrágok, klasszikus csíkos pólók és könnyű pulóverek, no meg az ötletes apróságok teszik jól variálhatóvá és trendivé ezt az időtlen stílust.

Inextenso-auchan

Az Auchan Inextenso kollekciójának másik vonalát a vagány szettek adják, sok-sok állatmintával és a zöld minden árnyalatával a terepszíntől a khakin át a harsogó élénk zöldekig. Ennél az iránynál a merész és stílusos megjelenést a praktikum hangsúlyosan egészíti ki. A nagy zsebes, női lyocellnadrágokhoz divatos, testhezálló V-nyakú póló megy a legjobban, a fehér leopárdmintás póló pedig szegecses övvel és sötétszürke farmerrel lesz igazán ütős. A fiúk a menő mintájú pólójukat farmerrel és kék sapkával egészíthetik ki, a „nagy felfedezők” pedig khakiszínű, dinómintás pólóban és sárga bermudában vághatnak neki az igazi kalandoknak. A kis hercegnők ruhatárából nem hiányozhat egy pillangómintás ruhácska egy könnyű kardigánnal, de akik inkább a fiúkkal tartanának, azoknak egy terepszínű sort és egy színes póló lesz a befutó. Itt az idő, tehát hogy átnézzük, tavaly óta mit nőttek ki a gyerekek, és mire lesz szükségük, ha végre beköszönt a tavasz!

auchan

A felsőruházat mellett az Auchan folyamatosan új darabokat felvonultató ruhamárkája fehérneműket, hálóruhákat és csinos otthoni viseletet is kínál. Ezek és a legkisebbeknek szánt bodyk és pólók esetében érdemes a környezetbarát Inextenso Green termékeket keresni, amelyek természetes anyagokból, pamutból, biopamutból készülnek.

Ha pedig még több inspirációra vágysz, látogass el az auchan.hu/inextenso oldalra!

Promóció