Kíváncsi vagy a szépség receptjére?

2021. március 08.
Mindannyian vágyunk a kipihent és friss megjelenésre. A hidratált bőr nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy arcunk egészséges üdeséget sugározzon. Ha megfelelően választunk bőrápolási termékeket, látványos eredményt érhetünk el rövid időn belül. Mutatjuk, mi a szépség receptje!

A mindennapok során számos olyan külső hatás éri bőrünket, amelyektől dehidratálttá válhat: az UV-sugárzás, a szennyeződések, az erős szél, a száraz levegő, a nem megfelelő kozmetikumok is elősegíthetik a bőr kiszáradását. A Helia-D megalkotta első dermokozmetikai termékcsaládját, az Officina by Helia-D Hydra Concept készítményeket, amelyek magas hatóanyag-tartalommal és egyedi összetevőkkel veszik fel a harcot a dehidratált bőrrel.

Innováció a hidratálásban: Hydra Complex formula

A dehidratáció az a bőrprobléma, ami szinte minden korosztályra jellemző, ezért az új termékcsalád célja a magas fokú hidratálás.

A termékeket többek között egy egyedi hatóanyag, az Officina Hydra Complex formula alkotja, aminek a kifejlesztése mögött hosszas kutatómunka áll és kivételes hatékonyságát a Szegedi Tudományegyetem Szent-Györgyi Albert Klinikai Központja tesztelte. A formula összetevői azonnal érezhető, intenzív és hosszan tartó hidratálást nyújtanak az egészségesen ragyogó bőrért.

Melyik terméket válasszam?

A termékcsalád megalkotásánál a Helia-D minden bőrtípusra gondolt, ugyanis a dehidratáltság nem bőrtípus kérdése. A termékek mindegyike könnyedén beépíthető a mindennapi, tudatos bőrápolási rutinba az üde, ragyogó és élettel teli bőr eléréséhez.

Ha normál bőröd van, szerencsések közé tartozol. Az Officina by Helia-D Hyaluron Szérum tökéletes hidratáltságot nyújt és könnyen felszívódik. Este nedves bőrbe masszírozva fejti ki legjobban a hatását.

A száraz bőrtípus sokkal többre szomjazik. Az Officina by Helia-D Gazdagon Hidratáló nappali és éjszakai arckrém megadja mindazt a hidratálást a bőr alsó és felső rétegeiben is, amire szüksége van. A rutint érdemes kiegészíteni a Hyaluron Boosterrel, ami azonnali, intenzív felszíni hidratálást nyújthat.

Zsíros és kombinált bőrtípus esetében az Officina by Helia-D Könnyű Nappali arckrém ajánlott, hiszen lágy textúrájának köszönhetően gyorsan felszívódik és nem hagy zsíros érzetet a bőrön.

Minden bőrtípusra alkalmazható az Officina by Helia-D Hydra Concept micellás víz, testápoló krém, testszérum és a praktikus hidratáló arctisztító kendő, ami a legkisebb retikülben is elfér, és a mindennapi rohanás közben is bármikor használható.

Az érzékeny bőrűek se csüggedjenek! Az Officina by Helia-D Care Concept termékcsalád tagjait kifejezetten nekik alkották meg.

Szépségünk, és az, ahogyan mások látnak minket, nagyban függ attól, hogy hogy érezzük magunkat – a megfelelően hidratált, üde bőrkép által magabiztosabbak lehetünk, és ez az, ami igazán széppé varázsol.

Az Officina by Helia-D termékeket keresd a patikákban vagy a Helia-D webáruházában. A termékekről további információt a www.officinacosmetics.hu oldalon olvashatsz.

Promóció


Kapcsolódó