Trópusi koktél a Fütyülőstől

2021. február 22. |

A Fütyülős márka idei újdonsága egy igazán formabontó íz: a kókusz-ananász! A trópusi ízjegyek tökéletes harmóniát alkotnak, különleges élményt adva ezzel a fogyasztójának.

A Fütyülős márka igazán színes és gazdag portfólióval rendelkezik: jelenlegi 10 ízével olyan széles választási lehetőséget kínál, hogy minden fogyasztó megtalálhatja a maga kedvencét. A klasszikus, hazánkban is termő gyümölcsös ízektől (barack, szilva) kezdve az izgalmas kombinációkon át (pl. csokis mogyoró) az igazán távoli tájakat idéző újdonságig, a kókusz-ananászig, már sokfajta ízvilág képviselteti magát a Fütyülősök sorában.

futyulos-kokusz-ananasz-alkohol-koktel

A legújabb íznek számító kókusz-ananász édes íze miatt könnyen fogyasztható, így magában, shotként fogyasztva ajánljuk, de egy igazi nyári frissítő ital is készíthető belőle Sprite-tal felöntve vagy limonádé formájában.

Íme a mi receptünk, ha kedvet kaptál a kóstolgatáshoz!

futyulos-kokusz-ananasz-alkohol-koktel

Hozzávalók:

  • 4 cl Fütyülős kókusz-ananász
  • Sprite
  • jég
  • a díszítéshez menta és lime

Így készítsd el: Fogj egy boros poharat, tegyél bele ízlés szerint jeget. Önts rá 4 cl Fütyülős kókusz-ananászt, majd öntsd fel Sprite-tal. Díszítsd ízlés szerint mentával és lime-darabbal. Merülj el a karibi hangulatban, egészségedre!

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Tudatos autóba tudatos motorolajat! motorolaj

Tudatos autóba tudatos motorolajat!

Az arctisztítás csúcsa bőrtípusra szabva arctisztító

Az arctisztítás csúcsa bőrtípusra szabva