Trópusi koktél a Fütyülőstől

2021. február 22.
A Fütyülős márka idei újdonsága egy igazán formabontó íz: a kókusz-ananász! A trópusi ízjegyek tökéletes harmóniát alkotnak, különleges élményt adva ezzel a fogyasztójának.

A Fütyülős márka igazán színes és gazdag portfólióval rendelkezik: jelenlegi 10 ízével olyan széles választási lehetőséget kínál, hogy minden fogyasztó megtalálhatja a maga kedvencét. A klasszikus, hazánkban is termő gyümölcsös ízektől (barack, szilva) kezdve az izgalmas kombinációkon át (pl. csokis mogyoró) az igazán távoli tájakat idéző újdonságig, a kókusz-ananászig, már sokfajta ízvilág képviselteti magát a Fütyülősök sorában.

futyulos-kokusz-ananasz-alkohol-koktel

A legújabb íznek számító kókusz-ananász édes íze miatt könnyen fogyasztható, így magában, shotként fogyasztva ajánljuk, de egy igazi nyári frissítő ital is készíthető belőle Sprite-tal felöntve vagy limonádé formájában.

Íme a mi receptünk, ha kedvet kaptál a kóstolgatáshoz!

futyulos-kokusz-ananasz-alkohol-koktel

Hozzávalók:

  • 4 cl Fütyülős kókusz-ananász
  • Sprite
  • jég
  • a díszítéshez menta és lime

Így készítsd el: Fogj egy boros poharat, tegyél bele ízlés szerint jeget. Önts rá 4 cl Fütyülős kókusz-ananászt, majd öntsd fel Sprite-tal. Díszítsd ízlés szerint mentával és lime-darabbal. Merülj el a karibi hangulatban, egészségedre!

Promóció