Játssz velünk és nyerj: indul a Zöld a tányérom kihívás

2021. március 17.
Az Upfielddel közösen elindítottuk Zöld a tányérom kihívásunkat az Instagramon. Ha a növényi étrend számodra is fontos, mutasd meg nekünk, neked mi kerül a tányérodra, illessz be pár hashtaget és máris részese lehetsz a játéknak.

Ideje másként gondolni a margarinra!

A növényi táplálkozás mára az erőszakmentes életfilozófián túl komoly egészségügyi és fenntarthatósági kérdéssé vált. A növényi étrend összefügg a tudatos táplálkozással, a természetes alapanyagokkal, az egészséges ételekkel. A bolygónk és az emberiség jövője egyaránt a növényi táplálkozás irányába mutat, hiszen a növénytermesztésnek az állattartáshoz képest jelentősen kisebb a széndioxid lábnyoma és kevesebb a földterület és vízigénye. A margarin egy természetes és fenntartható növényi alternatíva, mely a növényi alapú diéták bármelyik irányzatába könnyen és egyszerűen beilleszthető. A margarin jó példa arra, hogy apró, hétköznapi dolgokkal is sokat tehetünk a saját egészségünkért és bolygónk jövőjéért.

Játssz és nyerj!

Nincs más dolgod, mint megmutatni nekünk az Instagramon, hogy a margarin mennyire változatosan felhasználható alapanyag, hogyan és milyen formában kerül a tányérodra növényi fogások egyik alapanyagaként.

Készíts a kedvenc növényi alapú ételedről egy fotót, amely margarin felhasználásával készült, posztold a saját Instagram-oldaladon ezzel a három hashtaggel: #margarinatanyeron #zoldtanyer #novenyitanyer és nevezd meg az alapanyagokat. Hogy milyen ételekben gondolkodj? Jöhet minden, ami túlmutat egy szendvicsen és húsmentesen készült el.

A játék időtartama: 2021. március 16. – április 18.

A díjak kihirdetésének időpontja: 2021. április 19. hétfő, 12:00.

A játékban résztvevők elfogadják a Játékszabályzatot.

Díjazottak kiválasztása: Az Instagramra feltöltött, #margarinatanyeron #zoldtanyer #novenyitanyer hashtagekkel ellátott fotók közül 3 nyertest választ ki a Marie Claire szerkesztősége.

Nyeremények:

Mindhárom nyertes egy-egy általunk összeállított csomagot nyer.

A csomagok tartalma:
Shamo bags  Ederlezi | frissentartó péksüteményes zsák
Shamo bags ZEROheroes kezdőcsomag
Shamo bags átlátszó hálós bevásárlózsák csomag
Felelős Gasztrohős Textilszalvéták gasztrohősöknek
Felelős Gasztrohős Tesócsomag: Sülve-Főve receptkönyv és Zöldülő Naptár
Harriet Dyer Mondj nemet a műanyagra! című könyve (Animus)
Nature Brand Bambusz vágódeszka és bambusz-szilikon konyhai eszköz szett

(A változás jogát fenntartjuk!)

A kihívást megtalálod az Instagramon és a Facebookon is!

A kihívást támogatja az

forgalmazója.