Beauty Awards 2021: a L’Oréal Paris, Garnier és Maybelline nevezettjei

2021. április 06.
Elindult a Garmin × Marie Claire Hungary Beauty Awards olvasói szavazás! Nézd meg a jelölteket és döntsd el te, hogy kik legyenek az év szépségtermékei – alább bemutatjuk a L’Oréal Paris, a Garnier és a Maybelline nevezettjeit.

Maybelline Sky High szempillaspirál

Maybelline Sky High szempillaspirál

Innovatív technológia a szempillák jelentős dúsításáért és hosszabbításáért. A keskeny, rugalmas kefe minden szempillát egészen a tövektől ragad meg és eddig nem látott mértékig hosszabbít meg. Égig érő szempillák a Maybelline NY Sky High szempillaspirállal.
A SMINK, szempillaspirál kategóriában lehet rá szavazni.

L’Oréal Paris Infaillible 24H

L${2}Oréal Paris Infaillible 24H

A folyékony alapozók hosszútávú fedését és tartósságát a púderek matt hatásával és könnyű felvitelével kombinálja. A mikropúder részecskék felszívják a fényességet az akár egész napos matt hatásért. A bőr akár egész napos természetes megjelenéséért, maszkhatás nélkül.
A SMINK, alapozó kategóriában lehet rá szavazni.

Garnier Fructis Hair Food Banana tápláló hajmaszk

Garnier Fructis Hair Food Banana tápláló hajmaszk

A Garnier Hair Food hajpakolása 98%-ban természetes eredetű összetétellel. A fennmaradó, bőrgyógyászatilag tesztelt 2% a kellemes használatot és a hosszabb eltarthatóságot biztosítja. A banánkivonatnak köszönhetően a haj üde és fényes lehet. Segít megszépíteni a hajat.
A HAJÁPOLÁS, hajápoló kategóriában lehet rá szavazni.

L’Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Serum

L${2}Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Serum

L’Oréal Paris Revitalift Laser éjszakai szérum még a mélyebb ráncok ellen is hat. A tiszta retinol (A-vitamin) a retinol leghatékonyabb formája, a bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt összetevő a ráncok korrigálására. A termék használatával a bőr hidratáltnak, rugalmasnak és simábbnak látszik.
A BŐRÁPOLÁS, szérum kategóriában lehet rá szavazni.

Garnier Vitamin C Ampoule sheet mask

L${2}Oréal Paris Revitalift Laser Pure Retinol Serum

Ampullák ereje egy C-vitamint és ananászkivonatot tartalmazó textilmaszkban. A fáradt bőr ragyogásáért. A bőr ragyogóbbnak, energizáltnak és kipihentnek tűnhet.
A BŐRÁPOLÁS, arcmaszk kategóriában lehet rá szavazni.

Garnier Bio gél textúrájú, regeneráló krém bio kenderolajjal

Garnier Bio gél textúrájú, regeneráló krém bio kenderolajjal

A bio kenderolajat és E-vitamint tartalmazó, könnyű, gél textúrájú, többszörösen regeneráló krém nyugtatja és hidratálja a fáradt, érzékeny bőrt, valamint segít simítani a kisebb ráncok jeleit. Karton tubusunk olyan erdőgazdálkodásból származik, amely tekintettel van az emberekre és a természetre.
A GO GREEN, legzöldebb csomagolás kategóriában lehet rá szavazni.

A szavazó felület elérhető itt!

Promóció