Ez a világ legjobb alapozója fekete karikák ellen?

2019. július 05.
Bár maga a termék nem újdonság, úgy látszik fokozódik a hype a Maybelline Eraser Concealer terméke iránt, amely a szemkörnyéki karikák eltüntetésében alkot nagyot. Annyira, hogy állítólag 9 másodpercenként vásárolnak belőle egyet.

A szépség-játékosok körében megszokhattuk, hogy időről időre felkapnak egy-egy terméket, és nem is feltétlenül csak az újdonságokat. A digitális korban a termékek különböző webáruházak, vagy szépség témájú oldalak felületén hagyott értékelésével egészen új szintre lépett a termékek megbízhatóságának ellenőrzése. Persze mindez önmagában még mindig nem garancia, de a sorozatos ötcsillagos értékelések már elég jó belépőnek számítanak.

A Dailymail.com szépségrovatában nemrég külön cikkben foglalkoztak a Maybelline Eraser alapozó-korrektorral. A kifejezetten jó ár-érték (2299 Ft) arányú szépségterméket az egekbe dicsérik a felhasználók.

Bloggerek méltatják a posztjaikban, de a YouTube-on is láthatunk nagyon meggyőző videókat. Ha mindez még nem lenne elég, az Amazonon  is meglepően sok ötcsillagos értékelést zsebelt be magának a kérdéses termék, a vásárlói visszajelzésekkel pedig tényleg nem fukarkodtak a rajongók. Leginkább azt emelték ki benne, hogy könnyű állaga ellenére egészen komoly fedést biztosít, pillanatok alatt eltüntetve a fekete karikákat, miközben bársonyos tapintást eredményez, szárító hatás nélkül. Visszatérő momentum az is, hogy a korrektor törzsvásárlói szinte “ipari mennyiségben” vásárolják.

A 11 féle árnyalatban elérhető korrektorról azt írta valaki, hogy három éve öt-hat darabot vásárol belőle. “Sajnos nálam öröklött a szem alatti sötét karika. Azért veszek többet belőle, hogy legyen a munkahelyemen, otthon, és a táskámban is. Ez a korrektor a megmentőm.

Más azt írja, csak azért vettem meg mert éppen akciós volt, de azóta már tízszer újravásárolta. “A pigmentált arcterületeken is használom, sőt néha még alapozóként is. Krémes, és ragyogó hatást kelt. 110 %-ig ajánlom.”

Érdekes, hogy a magyar oldalakon, pl. a Krémmánián már kritikusabb hangokat is hallunk, van aki a “kicsit húzós” árra (2299 Ft) panaszkodik, és van aki a szárazságot említi a kommentelők közül. Tény, hogy egységes véleményekre kevés esély van különböző bőrtípusú, más-más elvárásokkal bíró embereknél, de az már önmagában is sokat mondó, hogy 9 másodpercenként adnak el a korrektorból 1 darabot.