Beauty Awards 2021: a Müller nevezettjei

2021. április 06.
Elindult a Garmin × Marie Claire Hungary Beauty Awards olvasói szavazás! Nézd meg a jelölteket és döntsd el te, hogy kik legyenek az év szépségtermékei – alább bemutatjuk a Müller nevezettjeit.

TERRA NATURI AZONNALI LIFTING HATÁS AMPULLA, 2 ml

TERRA NATURI AZONNALI LIFTING HATÁS AMPULLA, 2 ml
Már egyszeri használat után is csökkenti a ráncok mélységét. A Reforcyl(R) támogatja a bőrben a zsírszintézist, a hialuronsav feltölti a ráncokat. Vegán termék, ásványiolaj-származékoktól mentes. Újrahasznosított csomagolásban, 100%-ban ökoáram felhasználásával, CO2-semleges gyártással készül.
A GO GREEN, bio- és/vagy natúr arcápoló kategóriában lehet rá szavazni.

Terra Naturi Extreme Volume 01 Black szempillaspirál

Terra Naturi Extreme Volume 01 Black szempillaspirál
A Terra Naturi Extreme Volume 01 Black szempillaspirál természetes, tartós formát, dús pillákat kölcsönöz viselőjének. Nem tartalmaz parabént, szilikont, ásványiolaj-származékokat, PEG-et, aluminumsókat, valamint szintetikus illatanyagokat és tartósítószereket.
A GO GREEN bio- és/vagy natúr smink kategóriában lehet rá szavazni.

CV Hydro nappali arckrém, 50 ml

CV Hydro nappali arckrém, 50 ml
CV Hydro nappali arckrém egy gazdag hidratáló krém kifejezetten száraz bőrre. Termálvízzel, hialuronsavval és SymRelief(R)-rel az akár 24 órán át tartó intenzív és tartós hidratálásért.
A BŐRÁPOLÁS hidratáló nappali arckrém kategóriában lehet rá szavazni.

CV Best Age nappali arckrém, 50 ml

CV Best Age nappali arckrém, 50 ml
Feszesítő nappali arckrém a kifejezetten érett, fakó bőr ápolására és a bőröregedés jeleinek leküzdésére. A ProPeptid stimulálja a bőr rugalmasságát, a kalcium támogatja a bőr regenerálódását. A pünkösdi rózsa kivonat friss, természetes arcbőrt kölcsönöz az arcnak. Kipirosodásra hajlamos bőrre is.
A BŐRÁPOLÁS öregedésgátló nappali arckrém kategóriában lehet rá szavazni.

CV Perfect Lift szérum, 30 ml

CV Perfect Lift szérum, 30 ml
Nagy hatásfokú öregedésgátló szérum, ami rendszeres használat esetén igazoltan csökkenti a ráncok mélységét. A hialuronsav gondoskodik az arcbőr kiegyensúlyozott nedvességtartalmáról és belülről tölti fel a ráncokat. A végeredmény egy üdébb, kisimultabb, fiatalosabb arcbőr. Minden bőrtípusra ajánlott.
A BŐRÁPOLÁS szérum kategóriában lehet rá szavazni.

A szavazó felület elérhető itt!

Promóció