Beauty Awards 2021: az Eucerin nevezettjei

2021. április 09.
Elindult a Garmin × Marie Claire Hungary Beauty Awards olvasói szavazás! Nézd meg a jelölteket és döntsd el te, hogy kik legyenek az év szépségtermékei – alább bemutatjuk az Eucerin nevezettjeit.

Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém UV-szűrővel FF25, 50 ml

Eucerin AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém UV-szűrővel FF25, 50 ml
Az Eucerin(R) AQUAporin ACTIVE Hidratáló arckrém normál bőrre UV-szűrővel FF25 egy innovatív archidratáló, amely fokozza a bőr saját hidratációs hálózatának működését, és ezáltal a bőrt rugalmassá, simává és sugárzóvá teszi. Ugyanakkor megvédi a bőrt az UVA- és UVB-sugarak káros hatásaitól.
A BŐRÁPOLÁS, hidratáló gyógyszertári nappali arckrém kategóriában lehet rá szavazni.

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre, 50 ml

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém száraz bőrre, 50 ml
A termék kis- és nagy molekulasúlyú hialuronsavak kombinációját tartalmazza, így az arckrém ott hat, ahol a ráncok keletkeznek. A bioaktív glükozid-szaponin serkenti a bőrben a ráncfeltöltő hialuronsav természetes termelődését. Az FF15 és az UV-védelem hatékonyan gátolja a bőr idő előtti öregedését.
A BŐRÁPOLÁS, öregedésgátló nappali arckrém kategóriában lehet rá szavazni.

Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Peeling és Szérum, 2×15 ml

Eucerin Hyaluron-Filler Éjszakai Peeling és Szérum, 2x15 ml
Kettős hatású éjszakai hámlasztó és szérum, amely eltávolítja az elhalt hámsejteket és finomítja a bőr textúráját. Serkenti a bőr megújulását és belülről tölti fel még a legmélyebb ráncokat is. Használatával a bőr simábbá és sugárzóbbá válik.
A BŐRÁPOLÁS, szérum és BŐRÁPOLÁS, hámlasztó kategóriákban lehet rá szavazni.

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfelöltő fátyolmaszk, 1 db

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfelöltő fátyolmaszk, 1 db
A biócellulózból készült fátyolmaszk mélyen át van itatva magasan koncentrált 40x kisebb molekuláris súlyú hialuronsavval. Használata egyszerű, nem csúszik félre, nem csöpög és tökéletesen illeszkedik az archoz. Intenzíven táplálja az arcbőrt és még a legmélyebb ráncokat is feltöltheti.
A BŐRÁPOLÁS, arcmaszk kategóriában lehet rá szavazni.

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém SPF 30, 50 ml

Eucerin Hyaluron-Filler Ráncfeltöltő nappali arckrém SPF 30, 50 ml
Nappali arckrém minden bőrtípusra 30-as faktorszámú fényvédelemmel. Felveszi a küzdelmet az öregedés első jeleivel szemben. Hatékonyan feltölti a finom redőket, sőt még a legmélyebb ráncokat is, és a bőrt fiatalosabb megjelenésűvé teszi. Nem mitesszerképző, enyhén illatos.
A BŐRÁPOLÁS, gyógyszertári öregedésgátló arckrém kategóriában lehet rá szavazni.

Eucerin Sun Actinic Control napozó fluid SPF 100, 80 ml

Eucerin Sun Actinic Control napozó fluid SPF 100, 80 ml
Könnyű állagú napozó fluid 100-as fényvédelemmel, amelyet az aktinikus keratózis és a nem melanóma típusú bőrrák (NMSC) megelőzése, valamint az aktinikus keratózis terápia kiegészítő kezelése céljából fejlesztettek ki. Felvitel után a bőrön finom filmréteget képez, mely hatékonyan védi a bőrt az UVA
A BŐRÁPOLÁS, gyógyszertári naptej kategóriában lehet rá szavazni.

Eucerin pH5 Olajtusfürdő, 400 ml

Eucerin pH5 Olajtusfürdő, 400 ml
Kíméletesen tisztítja a bőrt, pótolja a mosakodáskor elvesztett zsírokat. Bőrnyugtató hatású. Magas növényiolaj-tartalma miatt használata során a bőrfelszínen vékony lipidfilmréteg alakul ki, amely regenerálja a bőr természetes hidrolipid köpenyét, ezáltal fokozva a bőr saját enzimeinek aktivitását.
A TESTÁPOLÁS, fürdőtermék kategóriában lehet rá szavazni.

A szavazó felület elérhető itt!

Promóció