Gondoskodó és kíméletes – a Regina papír

2021. május 21.
Szerethető brand, célkeresztben a fenntarthatóság és az innováció. Az idei év is izgalmasan telik a papíripar egyik meghatározó szereplőjénél, a Sofidel Hungary Kft.-nél.

A Sofidel számára sokkal több van a papírgyártáson túl. Naponta több mint 6 000 munkavállaló dolgozik világszerte a Sofidel csoportnál az emberek és a bolygó fenntartható jövőjének építésén. Törekszenek arra, hogy olyan termékeket hozzanak létre, amelyek csökkentett környezeti hatással, ugyanakkor egyre magasabb hatékonysággal rendelkeznek. A Regina termékekkel céljuk a mindennapok rendezettebbé, tisztábbá, biztonságosabbá és kellemesebbé tétele.

Szerethető brand az innováció útján

A Regina termékek ma már számos Európai országban jelen vannak. A jó teljesítmény garanciájának köszönhető a siker, amellyel a több mint 30 éves márka a történelem során több ezer család hűségét elnyerte.

Magyarországon már a tavalyi évtől megkezdte a Sofidel az új Regina márka designjának egységesítését és az új termékek bevezetését. A vállalat a letisztult összképet megtartotta, csupán egyfajta ráncfelvarrást végzett, szem előtt tartva a fogyasztók igényeit.

A vállalat célja, hogy a megújult egységes megjelenés továbbra is a kiváló minőséggel kapcsolódjon össze, amelyet hosszútávon is biztosítani kíván a fogyasztóik számára.

A kulturális szervezés, a termelési folyamatok, valamint a terméktervezés innovációja központi szerepet játszik a Sofidel Group fenntartható növekedési stratégiájában. A legújabb technológiák alkalmazása a papíriparban, a menedzsment és a technikusok speciális kompetenciája, valamint a prémium-minőségű termékek létrehozásának elhivatottsága lehetővé teszi a csoport számára, hogy egyre több és jobb teljesítményű folyamatot és terméket hozzon létre csökkentve ezzel az ökológiai lábnyomát. Továbbra is a cél felelősségteljes választ adni a hatékonyság, a funkcionalitás és a fenntarthatóság iránti növekvő igényre a partnerek, a fogyasztók és a társadalom részére.A Sofidel számára fontos a gondoskodás és fogyasztóik biztonsága. Azon termékeket, melyek közvetlenül érintkeznek bőrünkkel, bőrgyógyászatilag tesztelték, így nem csak gondoskodóvá, de kíméletessé is válnak a bőrünk számára.

A Sofidel termékei közül kiemelkedik a Bianka termékcsalád. A toalettpapírjai a kiváló minőségüknek köszönhetően maximális kényelmet nyújtanak a használatuk során.

A 3 réteg miatt pihe-puha kényeztetést biztosítanak a bőrödnek, így jó választás a család összes tagjának a mindennapok során.

Célkeresztben a fenntarthatóság

A Föld erdőállományának folyamatos csökkenése egyre aggasztóbb méreteket ölt. A környezet támogatása érdekében a Sofidel minden egyes terméke FSC tanúsítvánnyal rendelkezik, mely igazolja, hogy az adott termék felelős erdőgazdálkodásból származó, eredetigazolt alapanyagok felhasználásával készül.Ezen kívül továbbra is a frontvonalban van annak érdekében, hogy a végfelhasználókhoz kerülő termékek csomagolásában csökkentse a hagyományos műanyagot. Számos európai piacon folyamatosan új, kraft papír, újrahasznosított műanyag és bioműanyag csomagolásokat vezet be, amelyekkel felváltja a meglévőket, vagy alternatívaként felsorakozik melléjük.  Idén az 1 tekercses és a 2 tekercses Regina Blitz háztartási papírtörlő hagyományos polietilén csomagolás helyett új, kraft papír – növényi eredetű alapanyag, ezáltal megújítható és könnyen újrahasznosítható – kiszerelésben került a boltok polcaira Magyarországon.

Promóció