Hüvelyszárazság ellen neked sem jön be a síkosító? Akkor próbáld ki ezt! (x)

2021. július 01.
Bizonyára számodra sem újdonság, hogy a kielégítő együttléthez az is kell, hogy minden, aminek odalent csúsznia kell, az jól is csússzon. Ám a dolgok sajnos nem mindig mennek olajozottan, és hüvelyszárazság esetén a síkosító sem minden esetben ideális megoldás… Mutatjuk, mivel teheted mégis kellemessé az intim perceket!

Ha fáj a szex, azt hüvelyszárazság is okozhatja!

A szerelmes egyesülés kényelmetlen akadályba ütközhet olyankor, ha a nőnél hüvelyszárazság áll fenn. Ez a probléma a legtöbbször hormonális okokra vezethető vissza, az viszont jó nagy tévedés, hogy az ilyesmi kizárólag a változókorú vagy idősebb nőket érintheti. A hüvelyszárazság ugyanúgy előfordulhat fiataloknál is, hiszen alkalmilag a hormonszint bármikor megváltozhat, néha már attól is, ha valaki fogamzásgátlót kezd szedni. Ezen kívül a várandósság alatt, illetve a szülés utáni szoptatási időszakban is sokaknál jelenhet meg hívatlan vendégként a hüvelyszárazság. Az együttlét emiatt kellemetlenné válhat, és ami még rosszabb, az érintettek gyönyör helyett egyenesen fájdalmat élhetnek át.

huvelyszarazsag

Segít a síkosító is – de milyen áron?!

Ha nem csusszannak jól a dolgok, kapóra jöhet egy intim síkosító, csakhogy ezeket a szereket sokan zsigerből gyűlölik, hiszen a kenegetés miatt félbeszakított akciójelenet egyik (vagy akár mindkét) főhősét ez a röpke intermezzo teljesen lelombozhatja. Arról nem is szólva, hogy az efféle kenceficék csak átmenti könnyebbséget jelentenek. A hüvelyszárazság ugyanis nem csak a hálószobában okoz kényelmetlenségeket: az intim területen jelentkező folyamatos, feszülő-viszkető érzés a mindennapokat is alaposan megkeserítheti, márpedig ezen aligha fog segíteni akár a legdrágább, ám csupán szex közben és alkalomszerűen bevetett síkosító.

Hosszabb távú segítség kell? Irány a gyógyszertár!

Cikatridina hüvelykúp recept nélkül kapható a gyógyszertárban, és nagy előnye, hogy nem az aktust félbeszakítva kell alkalmaznod. Ezt a készítményt kúraszerűen használd: esténként, az együttléttől teljesen függetlenül helyezz fel 1 kúpot. A készítményt tünetek változásától függően szükség esetén hosszan tartó kezelésként ajánlott használni a hüvelyszárazság okozta panaszok enyhítésére.

A Cikatridina hüvelykúp fontos összetevője a hialuronsav, amely egy kiváló hidratálóképességű anyag, ezért nem véletlenül található meg a drága, márkás arckrémekben. Ahogyan az arcbőrödet, úgy a „láthatatlan” intim szöveteidet is képes újra feltölteni nedvességgel. A kúp emellett többféle gyógynövény ápoló kivonatát is tartalmazza, amelyek hámosító és gyulladáscsökkentő hatásúak. A készítmény teljesen hormonmentes, ezért terhes vagy szoptatós kismamák is biztonsággal használhatják – viszont erről természetesen egyeztetniük kell a kezelőorvosukkal.

cikatridina_termekkep

Patikában kapható gyógyászati segédeszköz

A hormonmentes Cikatridina hüvelykúpot bámely életkorban, bármilyen okból kialakult hüvelyszárazság esetén biztonsággal alkalmazhatod a tartós hatásért. Recept nélkül megveheted a gyógyszertárakban, de akár webes patikákból is rendelhetsz magadnak.

A KOCKÁZATOKRÓL OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, VAGY KÉRDEZZE MEG KEZELŐORVOSÁT!

Fotó: Getty Images

Promóció