A grillpartik megmentője, a Zewa Premium háztartási papírtörlő!

2021. július 15. |

Ínycsiklandó sült húsok és grillezett zöldségek nélkül nehezen elképzelhető a nyár. A kerti partik évszakában a szabad ég alatti sütögetés kiváló alkalmat ad arra, hogy összegyűljenek és együtt szórakozzanak a rokonok, barátok és ismerősök. Egy ilyen esemény megszervezése nem kevés előkészületet igényel, ahogy a buli utáni takarítás sem kis feladat. Szerencsére a Zewa Premium háztartási papírtörlő a grillparti előtt, közben és után is nagy segítséget tud nyújtani, használatával garantált a tisztaság és a kényelem.

A grillezett húsnak mind az illata, mind az íze ellenállhatatlan, a vele járó foltok viszont már kevésbé szerethetőek. A kerti partik alkalmával előforduló zsíros szennyeződések könnyen az asztalokra, székekre, pultra kerülhetnek, miközben a különböző mártások és szószok is pecséteket hagyhatnak ezeken. Ha el szeretnénk kerülni, hogy a makacs foltok a ruháinkon is megjelenjenek, akkor érdemes mielőbb papírtörlőt ragadni, és megtisztítani a kerti berendezéseinket.

Praktikus segítség a bajban

A Zewa Premium háztartási papírtörlővel lehet törölgetni, miközben úgy is hasznát vehetjük, hogy a kertben tálalt ételeket letakarjuk vele. Kiemelkedő nedvszívó képességének köszönhetően takarításkor többször is felhasználhatjuk. Ezt nyugodtan kicsavarhatjuk, mert a Power-X textúrával ellátott papírtörlő nem foszlik szét. Ráadásul a hosszabb tekercsnek köszönhetően a termék tovább kitart, így nemcsak a kerti partin, de a lakásban és a teraszon is tökéletes takarítási segédeszközünk lehet.

Használatával a környezetet is véded

A Zewa elkötelezett a fenntarthatóság mellett, ezért Premium háztartási papírtörlői minimum 33%-ban újrahasznosított és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban, FSC tanúsítvánnyal ellátva kaphatóak. Ez azt jelenti, hogy a gyártáshoz felhasznált farostok felelős erdőgazdálkodásból származnak. Ha vásárláskor e mellett a termék mellett döntesz, akkor a klímaváltozás elleni harchoz is nagyban hozzájárulsz.

zewa-banner

Következzen 5+1 praktikus tanács, amivel elkerülhető a „házi katasztrófa”:

  1. Készülj fel előre az esetleges „balesetekre”!

Már a szervezés, bevásárlás folyamán készülj fel arra, hogy elegendő mennyiségű és minőségű papírtörlőt szerezz be és tárolj az otthonodban! A Zewa forradalmi Power-X textúrájú papírtörlők erősek, a nagyobb maszatok eltávolítására is alkalmasak, ugyanakkor kevesebb lap is elegendő belőle és a végeredmény is jobb lesz.

  1. Mindig legyen kéznél megfelelő segítség a tisztításban!

Helyezz el a közvetlen környezetedben magas nedvszívó képességgel rendelkező papírtörlőt! A Zewa maximálisan sokoldalú, erős és nedvszívó papírtörlő, tökéletes tisztításhoz, törléshez és fényesítéshez.

  1. Jelöld ki a vendégektől elzárt területeket!

Egy ilyen eseményen előfordulhat, hogy a vendégek szennyezett kézzel összefogják a kilincseket, összekoszolnak tárgyakat, azonban, ha az otthonodban kijelölsz pár vendégektől elzárt területet, lecsökkentheted a kerti parti után helyreállítandó helyiségek számát.

  1. Fogadd el a segítséget!

Amennyiben a barátaid szeretnék kivenni a részüket a takarításban, nyugodtan fogadd el segítségüket, ezáltal ők is hasznosnak érezhetik magukat, meghálálva vendégszereteted.

  1. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

A grillrácsokon kialakuló szennyeződéseket javasolt minél hamarabb eltávolítani, elkerülve a későbbi masszív zsírlerakódást, rászáradást. Ehhez szintén jó választás a Zewa papírtörlője, amely nedvesen is erős, nem szakad, segítségével a nagyobb kosz is könnyen eltüntethető.

+1 Ne stresszelj rá!

A legfontosabb, hogy házigazdaként ne stresszelj rá, ha egy váratlan helyzet áll elő! Érezd jól magad! Mi a Zewával igyekszünk segíteni neked és családodnak abban, hogy minden helyzetben szervezett és boldog maradj.

Promóció

Szólj hozzá te is!

Még több Kirakat

Nyár végi utazás? Irány Eger! eger

Nyár végi utazás? Irány Eger!

Az otthoni hajformázás maximuma – interjú Lukovics Tamarával frizura

Az otthoni hajformázás maximuma – interjú Lukovics Tamarával

Szabadon, biztonságban, aktívan, prémium színvonalú ellátással – legtöbben ilyen időskorról álmodunk, akár magunkra, akár a szüleinkre gondolunk göd

Szabadon, biztonságban, aktívan, prémium színvonalú ellátással – legtöbben ilyen időskorról álmodunk, akár magunkra, akár a szüleinkre gondolunk