A grillpartik megmentője, a Zewa Premium háztartási papírtörlő!

2021. július 15.
Ínycsiklandó sült húsok és grillezett zöldségek nélkül nehezen elképzelhető a nyár. A kerti partik évszakában a szabad ég alatti sütögetés kiváló alkalmat ad arra, hogy összegyűljenek és együtt szórakozzanak a rokonok, barátok és ismerősök. Egy ilyen esemény megszervezése nem kevés előkészületet igényel, ahogy a buli utáni takarítás sem kis feladat. Szerencsére a Zewa Premium háztartási papírtörlő a grillparti előtt, közben és után is nagy segítséget tud nyújtani, használatával garantált a tisztaság és a kényelem.

A grillezett húsnak mind az illata, mind az íze ellenállhatatlan, a vele járó foltok viszont már kevésbé szerethetőek. A kerti partik alkalmával előforduló zsíros szennyeződések könnyen az asztalokra, székekre, pultra kerülhetnek, miközben a különböző mártások és szószok is pecséteket hagyhatnak ezeken. Ha el szeretnénk kerülni, hogy a makacs foltok a ruháinkon is megjelenjenek, akkor érdemes mielőbb papírtörlőt ragadni, és megtisztítani a kerti berendezéseinket.

Praktikus segítség a bajban

A Zewa Premium háztartási papírtörlővel lehet törölgetni, miközben úgy is hasznát vehetjük, hogy a kertben tálalt ételeket letakarjuk vele. Kiemelkedő nedvszívó képességének köszönhetően takarításkor többször is felhasználhatjuk. Ezt nyugodtan kicsavarhatjuk, mert a Power-X textúrával ellátott papírtörlő nem foszlik szét. Ráadásul a hosszabb tekercsnek köszönhetően a termék tovább kitart, így nemcsak a kerti partin, de a lakásban és a teraszon is tökéletes takarítási segédeszközünk lehet.

Használatával a környezetet is véded

A Zewa elkötelezett a fenntarthatóság mellett, ezért Premium háztartási papírtörlői minimum 33%-ban újrahasznosított és 100%-ban újrahasznosítható csomagolásban, FSC tanúsítvánnyal ellátva kaphatóak. Ez azt jelenti, hogy a gyártáshoz felhasznált farostok felelős erdőgazdálkodásból származnak. Ha vásárláskor e mellett a termék mellett döntesz, akkor a klímaváltozás elleni harchoz is nagyban hozzájárulsz.

zewa-banner

Következzen 5+1 praktikus tanács, amivel elkerülhető a „házi katasztrófa”:

  1. Készülj fel előre az esetleges „balesetekre”!

Már a szervezés, bevásárlás folyamán készülj fel arra, hogy elegendő mennyiségű és minőségű papírtörlőt szerezz be és tárolj az otthonodban! A Zewa forradalmi Power-X textúrájú papírtörlők erősek, a nagyobb maszatok eltávolítására is alkalmasak, ugyanakkor kevesebb lap is elegendő belőle és a végeredmény is jobb lesz.

  1. Mindig legyen kéznél megfelelő segítség a tisztításban!

Helyezz el a közvetlen környezetedben magas nedvszívó képességgel rendelkező papírtörlőt! A Zewa maximálisan sokoldalú, erős és nedvszívó papírtörlő, tökéletes tisztításhoz, törléshez és fényesítéshez.

  1. Jelöld ki a vendégektől elzárt területeket!

Egy ilyen eseményen előfordulhat, hogy a vendégek szennyezett kézzel összefogják a kilincseket, összekoszolnak tárgyakat, azonban, ha az otthonodban kijelölsz pár vendégektől elzárt területet, lecsökkentheted a kerti parti után helyreállítandó helyiségek számát.

  1. Fogadd el a segítséget!

Amennyiben a barátaid szeretnék kivenni a részüket a takarításban, nyugodtan fogadd el segítségüket, ezáltal ők is hasznosnak érezhetik magukat, meghálálva vendégszereteted.

  1. Amit ma megtehetsz, ne halaszd holnapra!

A grillrácsokon kialakuló szennyeződéseket javasolt minél hamarabb eltávolítani, elkerülve a későbbi masszív zsírlerakódást, rászáradást. Ehhez szintén jó választás a Zewa papírtörlője, amely nedvesen is erős, nem szakad, segítségével a nagyobb kosz is könnyen eltüntethető.

+1 Ne stresszelj rá!

A legfontosabb, hogy házigazdaként ne stresszelj rá, ha egy váratlan helyzet áll elő! Érezd jól magad! Mi a Zewával igyekszünk segíteni neked és családodnak abban, hogy minden helyzetben szervezett és boldog maradj.

Promóció