Szabadon, biztonságban, aktívan, prémium színvonalú ellátással – legtöbben ilyen időskorról álmodunk, akár magunkra, akár a szüleinkre gondolunk

2021. július 21.
Szerencsére hamarosan itthon is nyílik egy olyan ötcsillagos luxus nyugdíjasház, ahol idősödő szüleinket a legmagasabb szintű ellátás, egészség, biztonság, szabad és gondtalan élet várja – s  mindezeken felül nagyszerű társaság és számtalan izgalmas aktivitás is, amelyek segítenek nap mint nap frissen tartani a testet és a lelket!

A 2022 elején nyíló Golden Palace Göd premium apartmanház lesz az első olyan nyugati típusú intézmény, amely az idősebb generáció számára a legmagasabb szintű ellátást kínálja. Ebbe beletartozik a 0-24 órás egészségügyi központ nyújtotta biztonságtól kezdve számtalan, helyben elérhető, luxus színvonalú szolgáltatás: kényeztető szépségközpont, fitnesz részleg medencékkel és szaunaparkkal, hangulatos étterem és kávézó – hogy csak párat említsünk. A leendő lakók határozott időre szóló, illetve élethosszig tartó apartmanhasználati jogot vásárolhatnak, viszont a hamarosan felépülő új szárny apartmanjainak a tulajdonjogát is meg lehet majd venni.

Golden-Palace-Göd

A csodálatos, ősfás parkban álló impozáns épületben már javában zajlik a felújítás. Szeptemberben egy nyílt nap keretében az érdeklődőknek megmutatjuk a készülő, 40-130 nm-es, teakonyhás, fürdőszobás, légkondicionált apartmanokat. Az otthonosságot fokozza, hogy saját bútorokat is lehet hozni, és a lakótereket a beköltözők igényeihez igazodva fogják véglegesíteni: a csempék, padlóburkolatok, tapéták, falszínek és szaniterek mind kiválaszthatók, az összhang megteremtésében pedig lakberendező nyújt segítséget.

A hely igazi különlegessége, hogy itt mindenki szabad életet élhet. Aki beköltözik, az a megszokott magas nívón élheti az életét: bármikor elmehet színházba, operába, kirándulhat, utazgathat, látogathatja vagy vendégül láthatja a családtagjait, barátait. De ha kedve tartja, felszállhat egy hőlégballonra, részt vehet egy bohém oldtimer autós kiránduláson, elkezdhet jógázni, megtanulhat festeni vagy tangózni…

Nálunk minden nap felér egy ötcsillagos helyen eltöltött nyaralással, mivel az itt lakóknak csak olyasmivel kell foglalkozniuk, amit igazán szeretnek, s ami energiával tölti fel őket. Szeretettel várjuk az Ön idősödő családtagjait is Gödre, élni, az Életet MEGÉLNI – mert sosem késő!

A GOLDEN PALACE GÖD csapata

info@goldenpalacegod.hu

www.goldenpalacegod.hu

Promóció