1 cél, 3 stílus – A tökéletes fürdőruha és kiegészítői

2021. július 22.
Vízparti szettek három stílusban, tippek minden esetre.

Picurkát sem nagyobbak mint fehérneműink, mégis a fél világ (de legalábbis a strand népe) lát minket fürdőruhánkban, hát persze, hogy fontos, milyet választunk! De miről ismerszik meg a tökéletes fürdőruha?

A típusáról biztosan nem, a falatnyi bikinik és az egyrészes úszódresszek közt is vígan találhatunk alkatunkhoz, stílusunkhoz passzolót, épp ezért érdemes minél többfélét felpróbálni. Sokszor még két, látszólag azonos típus esetén is lehetnek kialakításbeli különbségek, amik pont azt a plusz formázást nyújtják, amire szükségünk van.

A kiegészítőkről se feledkezzünk meg, ők adják azt a finomhangolást, melytől vízparti szettünk a saját stílusunkat tükrözi majd. Erre adunk most három stílustippet, a nagyvárosi femme fatale-tól a sportos beach girl-ig készítettünk nektek összeállításokat. Ti melyiket választanátok?

Nőies részletek

Az állatmintás fürdőruha örök favorit, szexi és vadóc, ha egy hipernőies fürdőruhát keresel, rá számíthatsz. A másik biztos befutó a klasszikus fekete, mint a kis fekete ruha esetén, úgy a fürdőruháknál is extra sikket visz a szín az összképbe. A kiegészítők esetén egy gyönyörű fazonú napszemüveg önmagában felteheti a pontot az i-re, strandruhákból pedig egy szexi szarong válhat nagy kedvenccé.

1. Állatmintás bikini – sloggi Shore kollekció 2. Fonott táska – Reserved 3. Egyrészes fürdőruha aranymintás dekoltázzsal – sloggi Shore kollekció 4. Fekete keretes napszemüveg – Prada – Luxottica 5. Papucs fa talprésszel – Coach 6. Állatmintás szarong – sloggi Shore kollekció

TIPP: Kétrészes fürdőruhák esetén jó döntés, ha olyan márkától választunk, melynél az alsó és felsőrészeket kedvünkre összeválogathatjuk. Erre kínál megoldást a sloggi Shore kollekciója is, melynél mind a színek, mind a fazonok jól kiegészítik egymást. Vannak fürdőruháik, amelyek kifordíthatók, továbbá nemcsak szettben, hanem külön-külön is megvásárolhatók.

Casual sikk

Kényelmes, nőies, mindig divatos, de sosem unalmas – a casual szettek jellemzői ezek, melyek a fürdőruhákra is érvényesek. Arany középutak ők, melyekre bizton számíthatunk, nem csoda, hogy annyiunk kedvencei.

1. Bordázott anyagú bikini – sloggi Shore kollekció 2. Állatmintás szarong – sloggi Shore kollekció 3. Fémkeretes napszemüveg – Michael Kors – Luxottica 4. Egyrészes fürdőruha – sloggi Shore kollekció 5. Mintás vászontáska – Mango 6. Szalma napellenző – Reserved 7. Feliratos papucs – Karl Lagerfeld – ecipo.hu

TIPP: A fazon mellett a fürdőruhák anyagára is érdemes figyelni, több szemponból is. Minősége a garancia rá, hogy kedvencünket több szezonon át viselhessük anélkül, hogy színét veszítené vagy kinyúlna, és arra is, hogy az elvárt alakformázásban bizton jeleskedjen.

Sportos stílus

Ha kedveled a vízisportokat, vagy gyereked személyi edzőket megszégyenítő módon tud mozgásban tartani a strandon, fontos, hogy a fürdőruha szabad mozgást, mégis megfelelő tartást biztosítson, és még véletlenül se csúszkáljon ide-oda. Egy sportosan nőies fazon minderre abszolút tökéletes, és ha bejön a stílus, bátran terjeszd ki az athleisure érzést a kiegészítőkre is.

1. Geometrikus mintás fürdőruha – sloggi Shore kollekció 2. Fehér baseballsapka – Calvin Klein 3. Strandtörölköző – Boss Hugo Boss 4. Gumipapucs – Tommy Jeans – ecipo.hu 5. Feliratos hátizsák – Superdry 6. Márványmintás bikini – sloggi Shore kollekció

TIPP: Tudatos vásárlóként sem mindegy, mire költjük a pénzünket, és ebbe beletartozik az is, hogy figyelünk a fenntarthatóságra. A sloggi Shore kollekció esetén például minden fürdőruha innovatív és környezetbarát eljárással készült. A kollekció készítése során olyan anyagokat használtak fel, melyek csökkentik az óceánokba jutó műanyag mennyiségét, valamint megfelelnek a Global Recycled Standardnek.

Promóció