Íme a legszebb őszi lakáskiegészítők az otthonodba!

2021. szeptember 22.
Ősszel új kiegészítők költöznek a lakásba: puha textilek, őszi színek, kellemes fények jellennek meg, és ahogy egyre inkább haladunk a tél felé, a skandináv trendek és formák is teret hódítanak a lakásunkban.

Idén is sok-sok újdonság közül válogathatunk, a stílusunkhoz leginkább illő darabok kiválasztásával pedig igazán otthonossá tehetjük a minket körülvevő teret.

Válaszd ki a stílusodhoz leginkább illő darabokat a Solinfo szakértőinek segítségével!
Bizonytalan vagy, hogy milyen lakáskiegészítők illenének hozzád, az otthonodhoz és egymáshoz is? Solinfo Shop design szakértői segítenek neked a tökéletes őszi darabok felkutatásában! A Solinfo Magyarország design központjaként több mint 400 high-end design brand termékeit forgalmazza, webshopjukban, a Solinfo Shop oldalán pedig számos design lakáskiegészítő érhető el csupán pár kattintással.
A Solinfo Shop Home Styling szolgáltatásának keretében szakértőik kiemelt nemzetközi gyártók kínálatából válogatva állítanak össze neked személyre szabottan olyan szelekciót, amelyben könnyedén megtalálod új kedvenceidet, amelyek illenek stílusodhoz, otthonod hangulatához és a már meglévő kiegészítőidhez. 

A Solinfo Shop Top 10 őszi design kiegészítője

  1. Été / HAY
    A fehér-sötétzöld csíkos, kényeztetően puha pamutból készült ágyneműhuzatot a meleg, napsütéses nyári napok emléke ihlette. Indián nyár a hálószobában.

  2. Kettle / Menu

A Kettle teáskanna klasszikus keleti teáskannáktól inspirált, modern skandináv dizájnnal egybeolvasztva. A hétköznapok elengedhetetlen kellékévé válhat.

  1. Skagen / Novoform

A Skagen takaró puha, meleg és nem utolsó sorban nagyon jól mutat. Az otthon töltött hangulatos esték elengedhetetlen kiegészítője is lesz. Modern halszálkamintával szőtt és gyönyörű színekben kapható.

  1. Origami / 101 Copenhagen

Az Origami vázákat a hajtogatás hagyományos japán művészete ihlette. A vázák két egymáshoz hajtott papírdarabot idéznek, finom kontrasztot adva az éles és puha felületek között. 


  1. Bicoca / Marset

Ez a könnyű, színes, hordozható lámpa melegséggel és különleges hangulattal tölti meg élettereidet. Bordó, fehér, grafitszürke, rózsaszín, sárga és világoskék színben is elérhető.


  1. VP3 Flowerpot / &Tradition

A lenyűgöző asztali lámpa gyönyörű kiegészítője a modern otthonoknak. Egyedülálló, geometrikus kialakítása hívogató, megnyugtató légkört teremt maga körül. 


  1. Eddy / Normann Copenhagen

Az Eddy asztali lámpa az arányok művészete: a nehéz, organikus talapzat felett egy szellős árnyékként lebeg a felső rész, egyensúlyt és mozgást egyszerre előidézve ezzel. Az acél és a márvány a fő elem, míg a sárgaréz, és arany csillogása éteri hangulatot kölcsönöznek a tárgynak.

  1. Hübsch zöld asztali lámpa

Hangsúlyozd otthonod eleganciáját a Hübsch tervezőinek csodás zöld asztali lámpájával! Ez a modern lámpa bármely helyiségben kiemelt szerepet kap majd, tökéletes a minimalista helyiségekhez.

  1. LN9 Lato / &Tradition

Az acélból és márványból készült, szinte szoborszerű alkotás gyönyörű, korszerű és elegáns kiegészítője lehet otthonodnak. Kifinomult, letisztult darab, amely könnyedén párosítható belső tereinkkel és a stílusok széles skálájával.

  1. Bernache / Ibride

A tálcakollekció minden eleme egyedi darab, már-már műalkotás. Akaszd a falra, ha garantáltan különleges hangulatot teremtenél otthonodban, vagy helyezd az asztalra és élvezd a benne felszolgált italokat.

A Solinfo Shop őszi dizájn lakáskiegészítőit keresd a webshopjukon, vagy térj be üzletükbe!

Promóció

Olvass tovább!