Így lassítsd az arcbőröd öregedését!

2021. október 06.
Bőrünk sajnos már 25 éves korunktól kezdve fokozatosan megkezdi kimutatni az öregedés első jeleit, de ha időben odafigyelünk, és megfelelően ápoljuk és óvjuk, akkor ez a folyamat lelassítható.

A bőr általános öregedése másképp érinti a bőr három rétegét (a felhámot, az irhát és a bőralját), amelyek közül a bőr tömörsége, sűrűsége szempontjából az irha felső részének változása a döntő. Idővel a bőr kollagén- és elasztintermelődése, amelyek rugalmassá teszik a szövetet, lelassul, ráadásul a tápanyagok és az oxigén sem jut már el olyan hatékonyan a bőr felső részébe. Noha a bőr öregedése egészében nem feltartóztatható folyamat, sokat tehetünk a lelassításáért. Elsősorban az egészséges táplálkozás, a megfelelő mennyiségű folyadékbevitel, illetve a speciális bőrsejteket tápláló készítmények segítségével őrizhetjük meg sokáig az arcbőrünk rugalmasságát.

A Marie Claire Beauty Awards 2021-es olvasói szavazása alapján a Skincode Essentials 24 órás sejtmegújító arckrémjét választották „A legjobb hidratáló gyógyszertári nappali arckrém” kategória díj nyertesévé. Ez a gazdag, bársonyosan sima hidratáló nappali és éjszakai krém mélyen tápláló összetevőket tartalmaz, amelyek újjáélesztik az öregedés első jeleit mutató normál, száraz vagy érzékeny bőrt.

benu_skincode_mc_award_winner_digi_1920x1080px_210708

Egyedülálló formulája magas százalékban tartalmaz CM-glucant, amelyet évtizedek óta használnak a gyógyszeriparban, hogy stimulálja a sejtek megújulási folyamatát és a bőr védekező mechanizmusát.
Ezenkívül a 24 órás sejtmegújító krém rizskeményítővel, C-vitaminnal és E-vitaminnal dúsítva tovább erősíti, revitalizálja és hidratálja a bőrt éjjel-nappal. Feszesítő és ránctalanító tulajdonságai miatt ideális az idő előtti öregedés jeleinek kezelésére.

essentials

A 24 órás sejtmegújító arckrém a Skincode Essentials kollekciójának része. A Skincode Essentials termékcsalád mindennapos bőrápoló termékcsalád minden bőrtípusra, beleértve az érzékeny bőrt is, amely intenzív ápolást igényel. Minden 24 órás termék speciális hatóanyagokat tartalmaz, amelyek még a legérzékenyebb bőrre is alkalmasak, és segítenek helyreállítani a bőr egészségét és egyensúlyát.
Minden Skincode Essentials termék mentes olyan összetevőktől, amelyek potenciálisan bőrallergiát vagy irritációt okozhatnak

  • Bőrgyógyászatilag tesztelt
  • 100% vegán, állati eredetű összetevőktől mentes
  • Nem tartalmaz: parabéneket, illatanyagokat, tartósítószereket és színezékeket

Keresd a Skincode arcápoló termékeit a BENU Gyógyszertárakban és a www.benu.hu webshopon!

Promóció