Stílusos, és a tudása is nagy – a Huawei új okostelefonja

2021. november 10.
Szereted a gyönyörű dizájn és a kiváló minőségű kamerát? Szeretnél éjszaka is szuper fényképeket és videókat készíteni? És persze az sem baj, ha extragyorsan felttölhető? Akkor a Huawei új okostelefonját, a nova 9-et pont neked találták ki.

Nem kérdés, hogy mennyire fontos az is, hogy az okostelefonunk jól is nézzen ki. A Huawei nova 9 elegáns, könnyű és dizájnos is. Gyöngyházfényű kék hátlapja, változó fényben folyamatosan más és más színt mutat, de nem feledkeztek meg a klasszikus, inkább „pasis” elegáns éjfekete színről sem, ez a változat is elérhető. A telefon tényleg pehelykönnyű, alig 175 g súlyú.

Ez a mobil éjjel is lát

Miért ne szeretnék éjjel is a legjobb fotókat, videókat készíteni? Az Ultra Vision kamerarendszer négy egységből áll: főlencséje egy 50 megapixeles RYYB Ultra Vision kamera 1/1,56 hüvelykes érzékelővel, ami biztosítja a magas fényérzékenységet a kiváló minőségű fényképekhez, de tartalmaz egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát, egy 2 MP mélységi kamerát és egy 4 cm-es makrókamerát is. A készülék előlapján egy 32 MP-es, nagyméretű, 1/2,8 hüvelykes érzékelővel ellátott kamera kapott helyet.

Ezzel a telefonnal tökéletes, szuper éjszakai szelfit is készíthetünk, hiszen a Super Night Selfie algoritmusa és az éjszakai potrté mód (Night Portrait Mode) csökkentik a fényképek digitális zaját és rekonstruálják a hátteret, így napszaktól függetlenül, akár éjszaka is tökéletes fotókat készíthetünk. Éjszakai tájkép, éjszakai portré – mindegy! A képek világosak, de nem túlexponáltak, és sötétebb területein elrejtett részletek is látszódnak. Ráadásul a színeket is hűen adja vissza.

Az okostelefon az éjszakai videózásban sem vall szégyent: az extrém éjszakai felvétel (Extreme Night Shoot) és éjszakai szelfi videó (Night Selfie Video) funkciókkal sötétben is filmezhetünk 4K felbontásban. Sőt az AIS képstabilizációs technológiának köszönhetően sem az elő-, sem a hátlapi kameránál nem kell a kézremegés miatt aggódni. A nova 9 hátlapi kamerája emellett Slow-Motion és Time-lapse funkciót is kapott.

Ultragyors, mindig készenlétben

Akármilyen hihetetlen, de ezt a telefont, tényleg 38 perc alatt fel lehet tölteni. A kijelzője 6,57 hüvelykes és 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes, támogatja a 120 Hz-es képernyőfrissítést, a 300 Hz-es érintéses mintavételi gyakoriságot és a P3 színskálát, hogy egyenletesebb és magával ragadóbb, részletgazdagabb látványt nyújtson. A hűtésről sem feledkeztek meg, nem kell félnünk, hogy a készülék felmelegedik: gyors, zökkenőmentes és erőteljes működéséről és a kiváló felhasználói élményről a Snapdragon 778G 4G chip gondoskodik, melyet a Huawei fejlett hűtési megoldása és AI technológiája egészít ki.

A telefonra az AppGallery alkalmazásboltból tölthetjük le a HUAWEI Mobile Services alá tartozó megszámlálhatatlan appot.

Bővebb infót a telefonról ITT találsz!

Promóció

Olvass tovább!