Tudjuk, miben jártok idén télen!

2021. november 11.
Azt gondolhatnánk, hogy az év leghidegebb időszakában a trendi megjelenés háttérbe szorul a praktikusság mellett, ám ha a megfelelő lábbelit választjuk outfitünkhöz, semmi sem állhat a divat útjába. Mutatjuk, milyen bokacsizmákat, bakancsokat érdemes beszerezni idén télen!

A cipők terén többféle trend hódít ebben a szezonban is, így mindenki megtalálhatja a hozzá leginkább illő téli darabot. A DEICHMANN-ban nem fognak csalódni sem a hétköznapi, sem az extrémebb modelleket keresők. A klasszikus fazonú bokacsizmák, bakancsok, chelsea-k mellett rocker vagy military hangulatú darabok közül is válogathatunk.

Az egyszerű elegancia híveinek

Van, ami sosem megy ki a divatból. Ilyen a fekete vagy a barna, klasszikus fazonú bokacsizma, bakancs, amelyek bármivel jól mutatnak és minden szituációban megállják a helyüket. A DEICHMANN kínálatában is találunk ilyen jolly joker darabokat, amelyeket csatok vagy fűzők tesznek igazán trendivé.

deichmann2

Barna bokacsizma Ár: 13.990 Ft

A bevállalósabb darabok kedvelőinek

Ki mondta, hogy a fekete bakancsok unalmasak? A DEICHMANN modelljei semmiképp sem azok! Egy kis csillogás vagy lakk optika, és a wow-hatás garantált! Egy ilyen darab a legegyszerűbb outfitet is egyedivé varázsolja, igazi rocksztárnak érezhetjük magunkat benne!

deichmann3

Fekete bakancs Ár: 12.990 Ft

deichmann4

Női bakancs Ár: 11.990 Ft

A színes egyéniségeknek

A téli hónapokban általában a klasszikus fekete vagy barna mellett tesszük le a voksunkat. Idén frissítsük fel cipősszekrényünket egy színes bakanccsal is! Nem csak a hétköznapokat dobhatjuk fel egy ilyen cipővel, de garantáltan minden szempár ránk fog szegeződni! A színek szerelmesei ebben a tekintetben sem fognak csalódni a DEICHMANN kínálatában.

deichmann5

Női bakancs Ár: 13.990 Ft

A trendszettereknek

A cipődivatot illetően a fehér szín és a különböző árnyalatai egész évben meghatározóak voltak. A téli szezonban sem nyúlhatunk mellé egy ilyen darabbal. Ha igazán trendik szeretnénk lenni, válasszunk vastag talpú, fűzős modellt! A DEICHMANN-nál többféle stílusban találunk fehér darabokat, az elegáns chelsea modellektől kezdve egészen a military bakancsokig.

deichmann6

Női bakancs Ár: 14.990 Ft

Bármelyik stílus is áll hozzád a legközelebb, a DEICHMANN-nál biztosan megtalálod a téli kedvence(i)det!

Promóció


Kapcsolódó