Blake Lively piros körömlakkal esett neki az ezer dolláros cipőjének

2021. november 12.
Manolo Blahnik és Carrie Bradshow egymás vállára borulva zokog az akciótól. Blake Lively mentségére legyen mondva, hogy elnézést kért az összes tervezőtől, akinek ruháit viselte azon az estén.

A Betty Buzz rendezvényére volt hivatalos Blake Lively a New York-i Empire State Buildingben. A színésznő tetőtől talpig vörösben jelent meg: egy Max Mara ballonkabátot, Georges Chakra ruhát, Chanel táskát és egy 995 dolláros Manolo Blahnik Hangisi magas sarkút viselt. Utóbbit piros körömlakkal tette az öltözéke többi darabjához még inkább passzolóvá, amit valószínűleg nem egyeztetett a tervezővel előtte.

blake-lively-manolo-blahnik-koromlakk

Instagramján osztott meg képet a teljes outfitjéről, ahol viccesen elnézést kért a tervezőktől azért, ahogy kinéz: Max Marától azért kért bocsánatot, amiért megkötötte a kabát övét, „mintha én lennék az ötödik öreglány” – utalt a színésznő az Öreglányok – The Golden Girls című vígjátéksorozatra. A Chaneltől, amiért arra használta a rózsaszín táskát, hogy ezzel csaljon a tetőtől talpig piros öltözékben. És végül bocsánatot kért Manolo Blahniktól, amiért teljesen megváltoztatta, ahogy a cipő eredetileg festett. „Bocsánat, Manolo Blahnik, amiért a fehér ékköveket piros körömlakkal beszíneztem. De megérte” – írta Blake Lively. 

blake-lively-manolo-blahnik-koromlakk

A cipő, amit Lively viselt, normál, körömlakkmentes esetben így fest: négyzet alakú kristályokkal díszített csat található rajta fémkereten, áll a tervező weboldalán.

blake-lively-manolo-blahnik-koromlakk

Forrás: Insider Fotó: Getty Images

Olvass tovább!