Maradjunk mozgásban az ECCO-val!

2021. november 17.
Hogyan maradjunk mozgásban a hidegebb hónapokban is? Élvezzük az ECCO-val az őszi-téli szezont, amely tele van örömmel. Tartsuk szem előtt a mozgást és a kényelmet!

Az ECCO cipőmárka 2021-ben új kampányt indított #MovesLikeYou néven, amely pozitív, energikus platformot képvisel, tele mozgással: a márka ezzel mutatja, hogy folyamatosan mozgásban van – legyen szó új tervek vagy új innovatív technológiák fejlesztéséről.

Az ECCO AW21 női kollekciójának kiemelt modellje az ECCO Modtray csizma, amely időtlen stílust képvisel  ugyanakkor funkcionális. Vízlepergető HYDROMAX® technológiával készül, amely szárazon tartja a lábat, és a minőségi gyapjú bélés biztosítja az egész napos melegséget és kényelmet még rossz időjárási körülmények között is.

Az ECCO EXOSTRIKE városi stílust képvisel a férfiak számára, akik szeretnek a szabadba is kirándulni. Puha és könnyű ECCO PHORENE™ középtalp nagyszerű rugalmasságot biztosít minden lépésnél még a legnagyobb fagyokban is.

Ha azt szeretnénk, hogy gyerekünk lába száraz maradjon, amikor hóembert épít, akkor az ECCO URBAN SNOWBOARDER csizma a tökéletes választás. A vízálló GORE-TEX® technológia melegen, szárazon és kényelmesen tartja gyermeke lábát, így a kicsik egész nap élvezhetik kalandjaikat.

Kattints a képre a galériáért!

4 fotó megtekintése

Promóció