GUESS what? Három új GUESS üzlet nyílt az Arena Mallban

2021. december 15.
Stílusos karácsonyt mindenkinek! Az egyik legikonikusabb divatmárka, a GUESS – Magyarországon egyedülállóan – 3 újonnan nyílt üzletben várja a divatrajongókat az Arena Mallban.

Az utánozhatatlan farmereket a GUESS Jeans, a táskákat és kiegészítőket a GUESS Accessories üzletekben találjuk meg, a legkisebbek vagány stílusáról pedig a GUESS Kids gondoskodik. Ám az újdonságok sora itt még nem ér véget, az Arena Mall a legstílusosabb márkákat hozta el a karácsonyi készülődés időszakára. Itt nyílt meg az ország legújabb Xiaomi márkaboltja, a lakberendezés kedvelői a Bonami első hazai üzletének örülhetnek, menő sportcipőkért pedig mostantól a Sizeerbe is mehetünk. A népszerű Barber Shop kibővült, és hamarosan nyílik a szépségápolási kincseket rejtő, hazai első Xpert Beauty is.

Vigyünk stílust a karácsonyba!

A legexkluzívabb GUESS-kínálat mostantól az Arena Mallban. Fiatalos, érzéki és bátor: a GUESS nem véletlenül került be a világ legikonikusabb divatmárkái közé. A Marciano-fivérek a 80-as években a farmer újragondolásával, a kőmosott, alakra simuló „Marilyn” darabbal tették közismertté a GUESS-t, mely karakteres stílusával azóta is hódít a trendkedvelők körében. Az egyedülálló nemzetközi divatkínálatáról ismert Arena Mallban mostantól a legnagyobb hazai GUESS választékot találjuk meg, 3 üzletben, több, mint 400 négyzetméteren, a bevásárlóközpont 1. emeletén.

Ha stílusosan ünnepelnénk, vagy igazán különleges meglepetést keresünk, a GUESS Jeans vagy a GUESS Accessories üzletek tökéletes célpontot jelentenek. Ám a divat nemcsak a felnőtteknek jár: jó hír, hogy a trendi kollekciók a legkisebbek számára is elérhetők a GUESS Kids kínálatában.

Okoseszközöktől a lakberendezésig – új márkák a karácsonyi készülődéshez az Arena Mallban

A legjobb ajándékok lelőhelye lehet tech-rajongó családtagunk vagy ismerősünk számára a Xiaomi újonnan nyílt, hivatalos márkaboltja. Ez a márka büszkélkedhet a világ legnagyobb okoseszköz-kínálatával. Minőség, biztonság és ütős árak: az új márkaboltban nemcsak mobiltelefonok, de számtalan háztartási- és okoseszköz, például okosporszívók, légtisztítók, elektromos rollerek és okoskarkötők közül is válogathatunk.

A hamisítatlan karácsonyi hangulat kellékeiért vagy jolly joker ajándékért a Bonami első hazai üzletébe érdemes bepillantani, ahol rengeteg gyönyörű lakberendezési tárgyat és ünnepi dekorációt találunk.

Sneakerből sosem elég, főleg, ha ajándékot keresünk! Az Arena Mallban megnyílt a Sizeer üzlete is, a legmenőbb sportcipőkkel és streetwear márkákkal.

Ha pedig szeretnénk a legjobb formánkat hozni az ünnepekre, a szépségápolási termékek széles választékát találjuk az Xpert Beauty hamarosan nyíló üzletében, az urak tökéletes külsejéről pedig a megújult Barber Shop gondoskodik.

Sok időt spórolhatunk meg azzal, ha beszerző körútunk során olyan áruházat választunk, ahol a lehető legnagyobb választékot találjuk. A közel 180 márkát kínáló Arena Mall megkönnyíti a karácsonyi készülődést kibővült üzletkínálatával.

Promóció