Megnyitott a belváros legnagyobb skandináv design shopja

2021. december 15.
A Home of Solinfo az országban elsőként egyedülállóan széles választékkal és raktárkészlettel lehetővé teszi, hogy rengeteg kiegészítő, konyhai tárgy és bútor közül válogassunk a 400 nm2-es boltban és a több hetes várakozás helyett, azonnal haza is vihessük kedvenceinket.

Az ünnepekre hangolódva különleges ajándékokat is beszerezhetünk a kortárs formatervezés legjobbjaitól. Mutatjuk, mi miket ajánlunk az ünnepre a Home of Solinfo kínálatából.

MENU Kettle teáskanna

A teázás rituáléja mindenki számára mást jelent, egyvalami azonban biztos: nincs annál fontosabb, hogy miben főzzük a teát. Egy modern kialakítású teáskannából kiöntött forró ital mindenki számára hívogató. A teázást nem mindennapi élménnyé teszi. Üveg teáskanna szilikonszálon lógó teatojással, amely stílusos teafilterként szolgál a kanna közepén. Klasszikus keleti teáskannáktól inspirálva, modern skandináv dizájnnal egybeolvasztva. A hétköznapok elengedhetetlen kellékévé válhat.

BLOOMINGVILLE Diótörők

Díszítsd otthonodat az ünnepekre ezekkel a gyönyörű diótörőkkel, amelyek mindenkiből nosztalgikus érzést váltanak ki. A piros-fehér színű Darren diótörő szett a karácsonyi dekoráció alapkelléke lesz.

KREAFUNK aGo hangszóró

Ez a hordozható bluetooth hangszóró könnyen zsebre vágható. Kis mérete ne tévesszen meg, az aGO csodálatos hangzással büszkélkedhet. A sorozat legkisebb darabjaként bárhová magaddal viheted, kényelmes formája és letisztult tervezése stílusos kiegészítővé teszi.

KAJ BOJESEN Majmok

Ajándékozz egy életre örömet szolgáltató ajándékot a Kay Bojesen Majmával. A ma már jól ismert és közkedvelt darabot eredetileg akasztónak tervezték, ám a sorsa végül úgy alakult, hogy ennél sokkal több lett: egy különleges, világhírű dán művészeti darab. A Majom ezen verziója tölgyfából és juharfából készült, és biztosan minden gyerekszobát vidámmá varázsol.

RO COLLECTION Chandelier gyertyatartó

A Chandelier egy négykarú gyertyatartó, amelyet a hagyományos skandináv korona gyertyatartók inspirációja alapján készítettek. Az elegáns gyertyatartóban akár négy magas gyertya is elfér, de kevesebbel is gyönyörűen mutat.

Fotó: Gosztom Gergő

Promóció