Lássunk világot az ALDI Utazással!

2022. február 14.
Az elmúlt két évben gyökeresen megváltozott a nyaraláshoz, utazáshoz való viszonyunk. Mindennél jobban vágyunk kimozdulni, világot látni, viszont sokkal megfontoltabban, körültekintőbben tervezzük meg az útjainkat, mint korábban. Utazásaink megszervezéséhez pedig megbízható és szakértő partnert keresünk.

Pénzvisszafizetési garancia – biztonság minden útra

A koronavírus-járvány kapcsán folyamatosan változó egészségügyi helyzet és módosuló szabályok bármelyik pillanatban felülírhatják utazási terveinket, legrosszabb esetben teljesen ellehetetlenítik azt. Ilyen helyzetekre nyújt megoldást az ALDI UTAZÁS pénzvisszafizetési garanciája. A vállalat 2021 márciusától az autós utaknál, 2022 januárjától pedig már a repülős, vasúti és hajós utazásoknál is lehetővé teszi, hogy pénzvisszafizetési garanciát válasszunk a kiszemelt üdülés lefoglalása mellé. Az autós utaknál, illetve csak szállás foglalásánál személyenként 1500, míg a repülős, hajós és vasúti utazások esetében személyenként 4000 forintba kerülő garanciának köszönhetően az indulás előtt 7 nappal indok nélkül lemondhatjuk utunkat. Ezt követően a foglalás befizetett díját az ALDI UTAZÁS 100%-ban visszatéríti. Ez a szolgáltatás minden ALDI UTAZÁS csomagajánlatra vonatkozik, és a 17 év alattiak számára díjtalan.

Kedvenc desztinációink az ALDI Utazással

Ennek a garanciának köszönhetően valóban kockázatmentesen vághatunk bele a tervezésbe, és foglalhatjuk le vágyott utazásainkat. Választhatunk sítúrát Ausztriába, tervezhetünk családi vakációt az olasz tengerparton, felfedezhetjük hazánk kincseit a gazdag belföldi kínálatnak köszönhetően, vagy élvezhetjük a horvát tengerpart változatos világát, és feltérképezhetjük Isztriától egészen Dalmáciáig.

Tengerparti pihenéshez ideális választás lehet Opatijában, a strand közvetlen közelében található Hotel Palace Bellevue ****s, ahová most, előfoglalási akcióban, 3 éjszakára, személyenként már akár 43 992 forinttól foglalhatunk szállást, félpanziós ellátással.

Bármerre is induljunk, az ALDI Utazással gondtalan pihenés vár ránk!

Promóció