Kreatív nőnapi meglepetés: ajándékozz egyedi vászonképet

2022. február 22.
Ha bonbon és virágcsokor helyett idén különlegesebb nőnapi meglepetéssel készülnél, ajándékozz egyedi vászonképet, amivel művészi formában keltheted életre kedvenc fényképeiteket.

Bár szeretjük azt gondolni, hogy egy színes virágcsokorral, vagy egy gondosan összeállított bonbonválogatással nem lehet melléfogni, valójában sokkal biztosabbra megyünk, ha fotót ajándékozunk szeretteinknek. Az együtt megélt boldog pillanatok kimerevítése egyszerűen mindig jó kedvre deríti az ajándékozottat, az ajándékba adott képet áthatja a figyelem és a törődés, ráadásul így a boltokban kapható tucattermékek helyett tényleg egyedi meglepetéssel kedveskedhetünk.

Azonban a keretbe zárt, fotópapírra nyomott fényképeknél izgalmasabb megoldások is léteznek: ilyen például az egyedi vászonkép. A vászonképek előnye, hogy bármilyen képünket textilre nyomhatják, így úgy is képesek lehetünk visszaadni a festmények megismételhetetlen, művészi textúráját, ha éppenséggel nem tudunk hiperrealisztikus portrékat festeni.

A fa keretre feszített kép megszólalásig hasonlít a gondosan megmunkált kézműves tárgyakra, de jóval gyorsabban és egyszerűbben készül, így pedig azoknak sem kell lemondaniuk a kreatív meglepetésről, akiket kicsit kevesebb kézügyességgel ajándékozott meg az élet. A vászonkép nyomtatás további előnye, hogy teljesen személyre szabhatóak: az egyszerű dekoratív motívumoktól a személyes fotókon át bármit választhatunk, amiről úgy gondoljuk, hogy ajándékozottunk szívesen nézegetné a falán. A kifejezetten vászonképek készítésére specializálódott Printapic ráadásul az egész folyamatot egyszerűvé teszi számunkra, így tényleg pár perc alatt testre szabhatjuk és megrendelhetjük az általunk kiválasztott képeket.

Romantikus pillanatoktól a girlpowerig

Bár a lehetőségek tárháza végtelen, van néhány népszerű téma, amivel biztosan nem fogunk mellé. Az anyukák, nagymamák valószínűleg szívesen gyönyörködnek a gyerekek és unokák legédesebb fotóiban, vagy az egész családot felvonultató csoportképekben, míg a friss szerelmesek egy szép vászonképpel újra és újra felidézhetik legromantikusabb közös pillanataikat a tengerparti nyaralástól a mesés kirándulásokig. Ha barátnőnket lepnénk meg, válasszuk ki a kedvenc képünket a legjobb bulikról, vagy válogassunk neki motiváló üzeneteket a girlpower üzenetének jegyében. De házikedvencek, mesefigurák, különleges jelentéssel bíró tájak, vagy egyszerűen kedvenc fotóink is kerülhetnek vászonképre. Azért is érdemes ezt a megoldást választani a hagyományos nyomási technikák és egyszerű plakátok helyett, mert ez az anyag jóval tartósabb, látványosabb, ráadásul nagyobb méretű, igazán impozáns képeket is készíttethetünk, amik tényleg izgalmas vizuális fókuszpontként jelenhetnek meg az otthonunkban. Az sem baj persze, ha kicsiben gondolkodunk: a Printapic kínálatában már 20×30 centis vásznak is elérhetőek.

Gyorsan kreatívat

A nőnapi vászonkép akkor is jó megoldás lehet, ha idén kicsit későn eszméltünk, és utolsó pillanatban kell megoldanunk az ajándék beszerzését: a Printapicnél például csak annyi a dolgunk, hogy letöltjük a Printapic Design iOS alkalmazást az App Store-ból, vagy ha Androidos telefonunk van, akkor a megfelelő Androidos vászonkép appot a Play Áruházból, majd kiválasztjuk azt a fotót, amit szeretnénk vászonképpé alakítatni. Ezek után már csak a számunkra megfelelő méretet és formátumot kell megadnunk, illetve beállítani, hogy egy- vagy többrészes (vagyis stílusos megoldásként egy fotót több vászonra osztó) vászonképet szeretnénk. Az applikáció a folyamat végén tájékoztat a várható képminőségről is, hogy biztosra mehessünk a végeredményt illetően. Végül még szükség van az adatok megadására és a rendelés véglegesítésére, majd alig 1-2 munkanapon belül már kézhez is kaphatjuk egyedi, kreatív ajándékunkat.

A személyre szabott vászonkép tökéletes meglepetés lehet minden korosztálynak, és nem csak nőnapra: születésnap vagy karácsony alkalmából, vagy akár csak úgy is megajándékozhatjuk szeretteinket kedvenc képeikkel.

Promóció

Olvass tovább!


Kapcsolódó