Így támogathatod a NANE Egyesület munkáját márciusban

2021. március 14.
A „Neked könnyű lehet!” szlogent kapta a Dorko legújabb kampánya, amellyel egész márciusban a NANE Egyesületet támogatják. Két oldalról is megfogva az üzenetet: egyrészt szeretné a magyar márka felhívni a figyelmet arra, hogy ne ítélkezzünk soha mások felett könnyelműen, másrészt pedig a kampányhoz kapcsolódó cipőjüket is erősen jellemzi a szlogen.

Sokan gondoltuk már másokról, hogy „nekik könnyű lehet”! Főleg nőkről egyszerű ezt kijelenti minden különösebb ismertség nélkül. A Dorko csapata is hisz abban, hogy a nők sikerei nagyon sok esetben komoly kitartás, gondos tervezés, befektetett munka és energia eredménye.

326_drk_nonap

Az idei Nő Erő Jövő kampányukkal egyrészt ennek tudatosítására hívják fel a figyelmet, másrészt pedig a Dorko számára kezdetektől fontos hazai kezdeményezést is segítik. A NANE (Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen) célkitűzéseit évek óta szívükön viselik, ezért március 8. és április 8. között minden rózsaszín Dorko Ultralight cipő eladásával az ő munkájukat támogatják.

nonap_rozsaszin_hoodie_1

326_drk_nonap

A kampányhoz szívesen csatlakozott többek között Kollányi Zsuzsi, Szabó Doris, Szabó Dóra, Nagy Anna, Rákóczi Reni vagy Buda Gabi is.

Olvass tovább!