Ha a szempilláinkról van szó, a méret igenis számít

2022. március 08.
Sokan úgy tartják, hogy a méret általában nem fontos, az AVON szakértői ugyanakkor nagyon jól tudják, ha a csábító tekintetről van szó, a méret igenis számít.

A nők több mint fele (59%) magabiztosabbnak érzi magát, ha hosszú, dús szempillái vannak. A legtöbb esetben azonban kompromisszumot kell kötnünk szempilláink telítettségét és a hosszát illetően, vagy adott esetben az áhított hatást akár két különböző termék kombinálásával érhetjük csak el. Ennek azonban most vége!

Avon szempillaspirál

Az AVON bemutatja legújabb Legendary Lengths szempillaspirálját, amely új magasságokba emeli pilláink szépségét. Az új szempillaspirál akár 50%-kal megnöveli a szempillák hosszát és megháromszorozza volumenét, így varázsolva olyan lélegzetelállítóan hosszú és lenyűgözően telt hatású szempillákat, amilyenekre minden nő vágyik.

Avon szempillaspirál

Ezzel az izgalmas szempillatechnológiai innovációval pofon egyszerűen érhetünk el látványos hatást. A spirál exkluzív, következő generációs polimert tartalmazó formulája filmréteget képez a pillákon, ezáltal extra hosszú szempillákat építhetünk fel segítségével. Különleges kúp alakú keféje könnyedén választja szét és hangsúlyozza ki még a nehezen elérhető szempillákat is, egyenletesen oszlatja el a festéket a pillák teljes felületén. Figyelemreméltó tekintetünkkel pedig egész nap gond nélkül hódíthatunk, hiszen szupertartós formulája a legmozgalmasabb napjainkon is kitart, nem pereg, nem maszatolódik és nem csomósodik, így kölcsönözve minden helyzetben magabiztos megjelenést számunkra. Az AVON szakemberei által végzett klinikai hatékonysági teszt minden résztvevője egyetértett abban, hogy az eredmény legendás!

Avon szempillaspirál

Károlyfi Edit, az AVON Szépségszakértője elmondta: „A legtöbb nő kitartóan kísérletezik és számtalan trükköt bevet, hogy minden nap a lehető legszebb pillákkal tündökölhessen. Különböző keféket használnak, szempillagöndörítőkkel ügyeskednek és akár egyszerre több terméket is felvisznek pilláikra, hogy elérjék a kívánt hosszt és volument. Az AVON új Legendary Lengths szempillaspirálja merőben megkönnyítheti az extrém pillák szerelmeseinek életét, hiszen akár egy lépésben elérhetik vele a kívánt hatást. Ezzel a spirállal pillanatok alatt, egyetlen termék használatával lenyűgözően hosszú és dús pillákat varázsolhatnak maguknak, még a legrohanósabb reggeleken is.”

Az AVON izgalmas szempillainnovációja az AVON Legendary Lengths szempillaspirál igazán kedvező áron, mindössze 1799 Ft-ért vásárolható meg kedvenc AVON Tanácsadónőnk közreműködésével, vagy az avononline.avon.hu weboldalon.

Promóció

Olvasd el ezt is!