Maradj mozgásban az ECCO cipőkkel!

2022. március 21.
Az ECCO cipőmárka és az új #MovesLikeYou kampány arra hívja fel a figyelmet, hogy folyamatos mozgásban vagyunk – legyen szó új dizájn fejlesztésről vagy új, innovatív technológiákról. Neked is ideje megmozdulnod.

ECCO #MovesLikeYou

Készen állsz az új kihívásokra friss, pozitív szemléletmóddal, ami tovább tart, mint bármilyen  fél- megoldás? Az egész arról szól, hogy  új, pozitív és reményteli irányba mozduljunk, mert semmit sem vehetünk magától értetődőnek – barátokat, családot, egészséget.

#MovesLikeYou a pozitív, mozgásban lévő életmód és a divat kombinációjára összpontosít, arra hívja fel a figyelmet, hogy az ECCO cipők egyszerre stílusosak és kényelmesek a fenntarthatóságot szigorúan szem előtt tartva.

A sneakerek meghódítják a világot

A sneakerek hétköznapi viseletet jelentenek  De a hétköznapi nem kell, hogy unalmas legyen. Ugyanolyan szórakoztató lehet, mint szépen felöltözni. Lépj a helyes irányba a futurisztikus ECCO THERAP modellünkkel, és szélesítsd látókörödet a szuperkönnyű ECCO ELO cipőkkel. Rajtad múlik, hogyan viseled őket.

A különböző színekben elérhető ECCO THERAP tornacipőkkel kifejezheted személyiségedet,  kialakításuk kényelmet és szabadságot biztosítanak, bárhová is vigyen az utad. Az ECCO ELO tökéletes választás, ha világos, könnyű tavaszi cipőt keresel. A rugalmas felsőrésznek és a könnyű talpnak köszönhetően tökéletesen illeszkedik a lábadra, olyan érzés, mintha felhőkön járnál.

Ami a fenntarthatóságot illeti: ezek a cipők DriTan™ technológiával készülnek, amely vizet takarít meg és csökkenti a vegyi anyagokat a cserzési folyamat során. Minden cipőn egy liter vizet spórolunk, ami azt jelenti, hogy évente akár 25 millió liter vizet is megtakaríthatunk.

Ha te is sneaker rajongó vagy, semmiképp ne hagyd ki az új ECCO SS22 kollekciót, amely tele van élénk színekkel és friss formatervezéssel!

Promóció

Olvass tovább!