OLED kijelzős ASUS laptopok: új világ tárul elénk

2022. március 22.
A digitális világba a legtöbben manapság már okostelefonon lépnek be leginkább, ugyanakkor vannak olyan tartalmak vagy akár munkák, melyekhez nem ideális társ egy zsebkütyü. Ilyenkor jöhet jól egy laptop, mely kompakt, könnyű és sokoldalú, így munka mellett kikapcsolódásra is remekül használható.

Főleg akkor, ha valamelyik OLED kijelzős ASUS laptop a társunk, hiszen a televíziók és okostelefonok kapcsán már jól ismert technológia bizony elérte a laptopok piacát is. Ez pedig azt is jelenti, hogy munka közben, a konyhában vagy egy utazás során is élvezhetjük a lenyűgöző képi világot, melynek ráadásul további előnyei is vannak.

asus_marieclaire_pr_cikk_1

Nagyon sokan töltenek órákat egy laptop kijelzője előtt, hiszen elég gyakori munkaeszközről van szó, ugyanakkor öt után sűrűn bukkannak fel a kedvenc sorozatok és egyéb tartalmak. Az OLED kijelzők nem csak lehengerlő képi világot kínálnak, hanem bizony egészségünkre gyakorolt hatásuk is jelentős. A hagyományos IPS panelekhez képest jelentősen kevesebb káros kékfényt bocsátanak ki, így szemünket is kímélik a tartalomfogyasztás vagy munka közben. Köztudott, hogy a kékfény hatással van az alvásminőségre is, a pihenés pedig az egyik legfontosabb dolog az életünkben, így ha tehetjük, akkor az esti sorozatot OLED kijelzős laptopon nézzük a takaró alatt.

Persze mint sok új technológia, az OLED is elsőként a felsőkategóriás ASUS laptopokban debütált, ugyanakkor mára már szinte bárki számára elérhetővé vált, hiszen 250 000 Ft környékén is találkozhatunk OLED kijelzős ASUS laptoppal. Persze nem csak szórakozás és általános munka közben használhatjuk ki a csodás kijelzőt, hanem akár saját YouTube csatornánkat vagy Instagram közösségünket is menedzselhetjük mondjuk egy kellő erővel rendelkező Vivobook Pro OLED modellel. Ha esetleg professzionális erőre lenne szükség az építészi karrierhez vagy 3D tervezéshez, akkor a ProArt Studiobook modellek között érdemes körülnézni, ha pedig egy kompakt, könnyű és elegáns mindennapi társra vágynál, akkor az OLED kijelzős ASUS Zenbook modellek teljes palettája vár rád.

Promóció