A léleknek is fontos, hogy mi van a ruha alatt!

2022. április 29.
Kiskorunkban biztos hallottuk az anyukánktól, hogy mindig tiszta fehérnemű legyen rajtunk, mert ha balesetet szenvedünk és kórházba kerülünk, nehogy piszkosan lássanak meg az ápolók. A kórházi személyzetet cseppet sem érdekli a fehérneműnk állapota, ha igazán nagy baj van, vannak viszont sokkal fontosabb érveink a friss és a szép fehérnemű mellett! 

Már az ókor óta tudjuk, hogy fontos a fehérnemű

A fehérneműnek két, szinte ugyanannyira fontos célja van. Nem véletlenül alakult ki az alsónemű viselése már az ókorban: a jó alsónemű védi a legérzékenyebb testrészeinket a külvilág minden bajától, fertőzésektől, szennyeződésektől, bőrirritációtól. A melltartó pedig terhet vesz le a hátról és segíti a nőket a helyes tartás, légzés, mozgás kivitelezésében. Tehát mindenekelőtt fontos egészségmegőrző szerepe van a megfelelő fehérneműnek.

triumph-fehernemu-lelek

A bőr a legnagyobb érzékszervünk

Amennyire fontos az egészségügyi oldal, olyannyira fontos a lelki is. Ugyanis a komfortos, szép fehérnemű a ruha alatt alapvető komfortot teremt az egész naphoz. Egy jó bugyi kiemeli az idomokat, összefogja a kevésbé feszes területeket, védelmezi a hasrészt és a derekat, gumis, pamutos anyaga finoman körülöleli a testet.

Gondoljunk csak bele: a tapintás, a bőr a legnagyobb érzékszervünk, a fehérneművel pedig egész nap bőrkontaktusban vagyunk, ezért nagyon fontos, hogy komfortot adjon a nap során! Szellőző, finom anyaga nemcsak azért fontos, hogy a fertőzésektől megvédjen, de azért is, hogy jól elvezesse a hőt és az izzadtságot és puhasága tompítsa a ruhánk esetleges durvaságát. Különösen fontos ez tavasszal és nyáron, amikor kevés réteg ruha van rajtunk, és sok bőrfelületünk látszódik, többet izzadunk, esetleg egymáshoz érnek a combok és a kényelmetlen, nem megfelelő anyagú fehérnemű még több kellemetlenséget okoz.

triumph-fehernemu-lelek

Tökéletes fehérneművel minden a helyére kerül

Ahogy a bugyi, úgy a melltartó is támogató komfortot ad. Ha volt már rajtunk nem megfelelő méretű melltartó, pontosan tudjuk, hogy mennyire rányomja a bélyegét az egész napunkra a viselése. A nem megfelelő méretű és formájú melltartó azon túl, hogy nem egészséges viselet, egész napra feladatot ad. Csúszkál, kibújik a ruha alól, igazgatni kell és állandóan ellenőrizni a mosdóban.

Ha viszont megtaláljuk a tökéletes fehérneműt, akkor az egész nap szolgál minket. A tökéletes fehérnemű olyan, mintha ott sem lenne. Észrevétlenül javítja a testtartást és növeli a komfortérzetet, illetve kiemeli a természetes szépségünket. A tökéletes fehérneműre felvett ruha sokkal jobban áll, vele minden „a helyére kerül”. Esztétikusabbá teszi a dekoltázst, formálja a sziluettünket és nem okoz plusz ráncokat, hurkákat a háton.

Tavasszal és nyáron, amikor egyre több lenge, átsejlő anyagú ruhát is viselünk, még inkább fontos, hogy tökéletes fehérnemű legyen rajtunk, hiszen azzal, hogy itt-ott kilátszik, a szett részévé is válhat. A laza ingek alól az sem baj, ha áttetszik a színes bralett melltartó egy-egy pántja vagy a lenge nadrág alatt látszódik a bugyi szabása. Ha minél kevesebbet láttatnánk ilyenkor a fehérneműből, akkor érdemes körülnézni a pánt nélküli melltartók és a lézervágott bugyik között.

triumph-fehernemu-lelek

Egy kis plusz

Nem is beszélve az „extrákról”! Hiába nem látja senki – csak hazaérve mi és a párunk – a szexi, hozzánk tökéletesen illeszkedő fehérnemű ad valami rejtett pluszt a napnak. Egy-egy finom csipkerészlet vagy ügyes varrás, kivágás, masni tudat alatt is önbizalmat ad. Hiszen már rögtön reggel, miután felvesszük és a tükörbe nézünk pozitív impulzussal, önmegerősítéssel indulunk el otthonról, ez az érzés pedig egész nap magával kísér!

triumph-fehernemu-lelek