YouTuberek, TikTokerek figyelem! Itt a nektek tervezett telefon, a HUAWEI nova 9 SE

2022. május 10.
Gyönyörű hátlap, rengeteg kameramód és szupergyors töltés: a HUAWEI készített egy telefont, amivel álomkönnyű a közösségi médiára való tartalomgyártás. Mi pedig teszteltük!

Persze nem feltétlenül kell profi youtubernek vagy tiktokernek lenni ahhoz, hogy sajátunknak érezzük a HUAWEI ékszertelefonját, a nova 9 SE-et, elég, ha hasonló dolgok fontosak nekünk telefonvásárlásnál, mint a tartalomgyártóknak, úgy mint kompromisszummentes fotózás és videózás, minél gyorsabb töltés vagy esztétikus formatervezés.

huawei-nova-9

A nova 9 SE úgy videóz és fényképez, hogy egy életre elfelejthetjük mellette a nehéz, sokkomponensű stúdió-felszerelést! Első és hátsó kamerái egyaránt profik álló és mozgókép készítésében, legyen szó napfényes, árnyékos vagy éppen éjszakai helyszínről. A telefon mozgásérzékelő technológiája helyettünk is ügyel arra, hogy a képek a lehető legjobb pillanatban, a megfelelő fókusszal készüljenek, ráadásul a telefon készítői a vloggerekre is külön gondoltak, képstabilizációs módban például rázkódáscsökkentéssel, kellemes képélménnyel vehetünk fel dinamikus felvételeket. De arra is van mód, hogy egyszerre rögzítsük az első és a hátsó kamera segítségével magunkat és a környezetünket.

 

Ennél a telefonnál minden a gyorsaságról és a kényelemről szól, így van ez az appok terén is. Gondoljunk bele, mi az a 10 app, amit napi szinten használunk? Ezek mindegyike biztosan elérhető egy gombnyomással az AppGallery-ben! Facebook, Instagram, időkép, hírolvasók, közlekedési és levelező alkalmazások mindegyikét egy kattintással letölthetjük és használhatjuk. Sőt, a Youtube-ot vagy a Gmailt akár úgynevezett quick appban is elérhetjük: ezek lévén, hogy online elérésűek, nem kell telepíteni az alkalmazást, nem foglal a telefonon tárhelyet, nem kell frissíteni, de az appos funkciók szinte mindegyikét elérjük vele.

A nova 9 SEet a 66 wattos SuperCharge segítségével elképesztő, de 38 perc alatt lehet 100%-osan feltölteni a 60%-os töltöttséghez pedig elég mindössze 16 perc, így biztosan nem fogunk lemaradni egyetlen fontos, megörökítendő pillanatról sem. Gyönyörű, gyöngyházfényű hátlapja és szupervékony, 7,94 mm vastagsága és pillesúlya (191 gramm) következtében pedig igazi ékszere lehet a megjelenésünknek.

huawei-nova-9

Promóció