3 szett a szezon 3 kedvenc színében: ne hagyd ki egyiket se

2022. május 20.
Előre szólunk, nehéz lesz a választás.

Trendek jönnek-mennek, ám vannak színek, melyekre bizton számíthatsz minden tavaszi-nyári szezonban. Tuti bejövősök, ám cseppet sem unalmasak, mi több, inkább látványos szetteket alkotnak. Belőlük mutatunk hármat, és meglátod, ezekkel az összeállításokkal nem kell kompromisszumot kötnöd a kényelemben sem.

Élénk pink

Minden tavasszal menetrendszerűen felpörög az érdeklődés a kicsattanó életörömöt árasztó szín iránt, nem is csoda, remekül illik a napcsókolta bőrhöz az élénk pink árnyalat. A color block mentén társíthatjuk naranccsal, pirossal is, passzolnak hozzá a virágminták, és az sem baj, ha a színkör komplementer árnyalataiból merítünk ihletet.

A nagy igyekezetben ne feledkezzünk meg a kényelemről sem, hisz hiába az élénkség, ha csak feszengünk napestig. Érdemes ezért nemcsak ruhánkat, fehérneműnket is jól megválasztani: tartson a melltartó észrevétlenül, a pántja legyen éppen kellő szélességű, és még véletlenül se kelljen igazgatni. A Sloggi Zero Feel alsóneműi közt csupa megfelelő darabra bukkanhatsz, az új kollekcióban ráadásul szuper árnyalatokban találhatod meg kedvenc fazonodat – akár pinkben is!

 

Zero Feel Ultra melltartó és tanga – Sloggi 14 999 Ft és 3 499 Ft , Virágos crop top – Reserved 6 995 Ft, Pink maxi szoknya – Max Mara 88 690 Ft, Lila napszemüveg – Mango 6 595 Ft, Zöld slingback – Reserved 12 995 Ft

Simogató bézs

A tavaszi-nyári szezon kedvencei a lenvászon szettek, nincs ez másként idén sem. Lágy, bézs árnyalataik hívogatóak, anyaguk lengesége pedig majd a legnagyobb melegben is kényelmes lehet. Ha bejön a monokróm hatás, válogass kiegészítőket is bézses árnyalatokból. Igazán sikkes, letisztult hatást fog kelteni a szett, munkahelyi viseletnek is szuper lehet.

A lenge anyagok, extrább fazonok persze megkövetelik a megfelelő melltartót is. A pánt nélküli melltartó tipikusan ilyen, a kellő tartás érdekében azonban gyakran rettentő merevek, szorítanak. Nem úgy a Sloggi Zero Feel bandázs melltartói, amik kialakításuknak köszönhetően ötvözik az észrevehetetlen puhaságot, rugalmasságot és megbízható tartást. Csipke hatású mintázatuk ráadásul nagyon nőies, mellyel többféle fazonban találsz alsóneműket is. Apropó, alsóneműk! Vékony ruhák esetén örök probléma, ha a fehérnemű széle átüt az anyagon, erre megoldás a Sloggi Zero Feel varrás nélküli bugyi: még a szélesebb, hipster fazonúak is észrevétlenek maradnak.

 

Masnis hajcsat – Celeni 12 000 Ft, Zero Feel Lace bandázs melltartó és hipster alsó – Sloggi 11 999 Ft és 6 999 Ft , Pánt nélküli len blézer – Zara 22 995 Ft, Magas derekú nadrág – Zara 22 995 Ft , Bőr papucs – Tamaris 18 990 Ft

Szexi fekete

Attól, hogy jön a nyár, még nem kell zárójelbe tenni a fekete ruhákat, egyáltalán nem lesznek gyászosak napsütéses időben sem. Belevihetsz egy kis játékosságot a dologba, ha kontrasztos minták részeként hordod, jöhetnek a pöttyök és csíkok, és naná, hogy a sloggifekete-fehér is!

A szexi szettek alól nem hiányozhatnak a trükkös melltartók sem, a mélyen szabott, plunge fazonok például jól jöhetnek ha átlapolt vagy dekoltált felsőt, ruhát viselünk. A Zero Feel Lace melltartójánál a fazont megfelelő kialakítással párosították, szépen emeli, és oldalt is megtartja a melleket, a pántok rugalmasak, mégis puhák, nem nyomják a vállakat.

 

Ezüst fülbevaló – Bimba y Lola 45€ , Magas sarkú papucs – Fendi/Net-a-Porter 715 € , Átlapolt csíkos ruha – Mango 15 995 Ft, Zero Feel Lace top és brazil bugyi – Sloggi 14 999 Ft és 6 999 Ft , Narancssárga kézitáska – Furla 115 000 Ft

Fedezd fel a ZERO Feel kollekciót a sloggi üzleteiben Budapesten az Árkád, Allee, Arena, Mamut, Duna Plaza és Westend bevásárlóközpontokban, Székesfehérváron az Alba Plázában, valamint Pécsett és Győrben az Árkádban!

Street style fotók: Getty Images és Instagram/Blair Eadie

Promóció

Ezt olvastad már?