Mutatjuk az idei szezon legmenőbb fürdőruháit és fürdőnadrágjait!

2022. június 22.
Napozás a tengerparton? Hűsölés a medence partján? Vagy neked inkább egy kis strandröplabdához lenne kedved? Bárhogy is döntesz, egy valamiben biztos lehetsz: a sloggi szuper kényelmes és persze divatos fürdőruháiban minden helyzetben jól fogod érezni magad.

Az idei fürdőruhatrend gyakorlatilag mindenkinek kedvez: a klasszikus egyrészesek sem mentek még ki a divatból, de mellette helyet kaptak a dögös, kivágott, félvállas és texturált darabok is. Jó hír, hogy a sloggi Shore kollekciójában mindenki megtalálhatja az egyéniségéhez stílusban és színben leginkább passzoló fürdőruhát. Nagy előny, hogy a kollekció darabjait kedvedre variálhatod, így biztosan össze tudsz állítani egy olyan strandszettet, ami az alkatodnak és az ízlésednek is megfelelő. Tangához van kedved, vagy inkább a magasított derék mellé tennéd le a voksod? Push up, esetleg sportmelltartó? Állítsd össze úgy a számodra tökéletes bikinit, hogy a sloggi fürdőruhádat felvéve, bátran, önbizalommal telve léphess ki a strandra.

sloggi-noi

1. Fancy Guppi bikini top 10.999 Ft és alsó 8.499 Ft 2. Blue Acra bikini top 11.999 Ft és alsó 8.999 Ft 3. Candy Basslet egyrészes 19.999 Ft 4. Flower Horn bikini top 10.999 Ft és alsó 8.499 Ft 5. Flower Horn egyrészes 19.999 Ft

A férfi fürdőnadrágon terén idén is a három alapfazon közül lehet választani: a laza úszóshortok évek óta a legkedveltebb daraboknak számítanak, nem véletlenül. Egy ilyen úszónadrág nemcsak a vízparton mutat jól: egy divatos pólóval párosítva még az esti bulihoz is bátran fel lehet venni A fecske fazon is újra trendi lett az elmúlt években – az úszás szerelmesiének és a napozni vágyóknak ez lehet a tökéletes választás. És persze ne feledkezzünk meg a fecskénél kicsit konzervatívabb, hosszított fazonról sem, ami szintén praktikus lehet a vízi sportok szerelmesinek.

 

sloggi-ferfi

1. Sea Goldie boxer 15.999 Ft 2. Spiny Puffer boxer 15.999 Ft 3. Spiny Puffer hipster 11.999 Ft 4. Sea Goldie hipster 11.999 Ft 5. Sea Goldie brief superhero 10.999 Ft

Keresd őket a sloggi üzletekben Budapesten az Árkád, Allee, Arena, Mammut, Duna Pláza és Westend bevásárlóközpontokban, Székesfehérváron az Alba Plázában, valamint Pécsen és Győrben az Árkádban!

Promóció