Lékai-Kiss Ramóna: „Szerelem első használatra”

2022. június 13.
Lékai-Kiss Ramóna színésznő, műsorvezető sűrű mindennapjaiba rendszeresen betekintést nyerhetünk a közösségimédia-oldalain. A HUAWEI magyarországi nagyköveteként egy fotózás során bebizonyította, hogy multitaskingban verhetetlen, de azt is elárulta, hogyan lehet egy okosóra stílusos kiegészítő az öltözködés terén.

Amikor időpont-egyeztetés céljából hívtalak, gyorsan felvetted a telefont. Mindig a kezed ügyében van a HUAWEI P50 Pocket?

Van, hogy csak gyönyörködöm ebben az új generációs, innovatív okostelefonban – olyan, akár egy ékszer, mintha egy gyémántszerűen csillogó, 1920-as évekbeli cigarettatartó lenne. Mielőtt a HUAWEI nagykövete lettem, nem gondoltam volna, hogy szerelmesnek lehet lenni tárgyakba, de a márka újdonságai minden alkalommal bebizonyítják, hogy igenis lehet. Ez az új modell könnyedén összehajtható, így egy női farmerzsebben is kényelmesen elfér, a fedlapi kijelzőnek köszönhetően pedig zárt állapotban is használható egy csomó funkciója. És hát a P50 Pocketnek nem csak a külseje gyönyörű, egy szuperokos készülékről van szó.

3 fotó megtekintése

Amelyet ráadásul gyerekjáték használni is, nem igaz? Az Instagram-oldaladon több olyan képpel is elbüszkélkedtél már, amelyet a hároméves fiad készített.

Nem akarom elvenni az érdemet Noétól, de az ultraszéles hátlapi kamerával tényleg egy mozdulattal lehet profi képeket készíteni. És a kamerája nem csak fényképezni tud: képes megjeleníteni, mennyire kentem el egyenletesen a fényvédőt a bőrömön, így elkerülhetem a leégést.

A folyamatosan fejlesztett és bővített HMS (HUAWEI Mobile Services) napról napra egyre több applikációt kínál. Te melyeket használod leggyakrabban?

A kisfiamat nagyon érdekli az időjárás, minden reggelünk úgy indul, hogy megnézzük a telefonomon az előrejelzést. Ha nincs tíz időjós alkalmazásom, akkor egy se. (Nevet.) És mivel rengeteget ülök autóban. a parkolást segítő applikációk nagy megmentőim. Szoktam azt mondani, hogy mialatt hazaérek Budapestről Veszprémbe, lényegében megválthatom a világot az okostelefonommal: tudok építkezést irányítani, együttműködéseket tető alá hozni, kapcsolatot tartani a szeretteimmel… De a laptopomtól se válnék meg! A HUAWEI MateBook X Pro elképesztően könnyű (mindössze 1,33 kg), vékony és érintőképernyős, így gyakran ő is jön velem. A hosszabb levelek megírását, a szerződések átnézését, a retusált képek jóváhagyását szeretem erről intézni. A HUAWEI Share szolgáltatással ráadásul egy érintéssel megjeleníthetem a telefonom képernyőjét a laptopomon, ezáltal még egyszerűbbé válik a munkavégzés. Persze szabadidőmben is sokszor előveszem, a magas felbontású kijelzőnek hála fantasztikus élmény rajta filmet nézni. Most itt, a fotózáson kaptam is egy remek tippet Zsólyomi Norbi fotóstól, hogy mi az, amit mindenképp látnom kell, úgyhogy ma este sorozatnézés lesz a program.

Arra mennyire tudsz odafigyelni, hogy a laptopodon minden naprakész legyen és optimálisan működjön?

Szerencsére ez nem az én gondom. A MateBook X Pro-ra előre telepített PC Manager intelligens szolgáltatásokat nyújt – beleértve a hardverellenőrzéseket, a rendszerillesztő-frissítést és az energiafogyasztás csökkentését. Nekem csak élveznem kell a használatát.

2022-re egy szuper fenntarthatósági fogadalmat tettél: elhatároztad, hogy egy teljes évig se ruhát, se cipőt nem fogsz venni. Az új kedvenc kiegészítőd, a HUAWEI WATCH GT 3 Pro okosóra jól passzol a ruhatáradba?

Ez a fehér-arany modell mindenhez illik. Épp olyan stílusos, ha laza, hétköznapi szettekkel viselem, mint amikor elegáns eseményre öltözöm ki. Most az egyik kedvenc hazai tervezőm, Richard Demeter overallját fogom felvenni egy jeles alkalomra, és naná, hogy az ékszernek is beillő okosórám is a csuklómon lesz. Mindig rajtam van, és elképesztően élvezem, hogy úgy beszélhetek rajta keresztül, mint annak idején David Hasselhoff a Knight Riderben. (Nevet.) Egyébként imádok futni, és a GT 3 Pro-val gyakorlatilag egy futóedzőt is kaptam: több mint százféle edzésmód érhető el rajta, a mért eredmények futás közben könnyedén leolvashatók, az edzés végén pedig a HUAWEI Egészség alkalmazásban részletesen kielemezhetők. És a virtuális edzőm tényleg nagyon odafigyel rám, a tegnap reggeli futásom egy pontján az órám jelzett, hogy álljak meg, mert túl magasra emelkedett a pulzusom.

HA IGAZÁN ELEGÁNS OKOSÓRÁRA VÁGYSZ  Ha számodra is fontos a klasszikus órákra jellemző stílusos elegancia és a pontos egészség-monitorozás, kiváló választás a Huawei legújabb okosórája, a WATCH GT 3 Pro. Akár 14 napos üzemidejével, precíz edzés- és alvásfigyeléssel, szabadmerülési móddal és pulzusméréssel praktikus társ a sportolás során, elegáns kiegészítő bármilyen alkalomra. Fedezd fel te is a Huawei webáruházában!

A zenével való futás állítólag segíti a teljesítményt. Te zenével vagy nélküle futsz?

Naná, hogy zenével, mert lendületet és ritmust ad a futásnak! Beteszem a fülembe a HUAWEI FreeBuds Lipstick vezeték nélküli fülhallgatót, és – mivel aktív zajszűréssel rendelkezik – megszűnik körülöttem a világ. Ez a rúzsra hajazó kis készülék a töltőtokjával együtt szintén nagyon stílusos kiegészítő – főleg, ha vele megegyező árnyalatú piros rúzzsal viselem!

Fotó: Zsólyomi Norbert Styling: Molnár Anikó Smink: Kis Csilla Haj: Radván Simon

Promóció

Olvass tovább!